Nikon Coolpix L27, aparat foto digital

Aparatul foto digital Nikon Coolpix L27 e unul destul de nou și e disponibil în multe culori interesante. Are un senzor de 16.1MP, filmare HD, zoom optic 5x, design compact și ecran de 2.7 inci. Cu astfel de caracteristici, are un preț atractiv deoarece este un aparat bun pentru realizarea de fotografii detaliate. Calitatea lor e pe măsură prețului, iar pentru a calitatea înregistrărilor e una bună și se poate observa în clipul postat jos. Având în vedere că suportă doar baterii AA, puteți opta pentru un încărcător cu 4 baterii (2 de rezervă). Bateriile cu litiu (reîncărcabile) oferă o autonomie de 3 ori mai mare și un timp de filmare mai îndelungat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Chiar dacă e disponibil în trei culori, prețul e același iar spatele tot e pe negru. Dacă interesează să-l vedeți din diverse unghiuri dar și meniul, am pus un clip la final cu acesta.

Din față
Din față
Ecranul
Ecranul

Specificații tehnice

Are un senzor de tip CCD de 16.1 MP care e însoțit de un stabilizator digital VR care îmbunătățește calitatea fotografiilor atunci când vă aflați în mișcare. La capitolul optică are un zoom optic 5x, zoom digital 4x, lentile 4.6 – 23.0 mm și blitz integrat. Pe partea de control al fotografiei are sensibilitate ISO auto/manual (80 – 1600), presetări, declanșare automată, detectarea feței și fotografiere continuă (1.2 cadre pe secundă). Înregistrările realizate cu acesta sunt în format AVI, la calitate maximă 720p și cu sunet.

Ecranul e unul de 2.7 inci clasic adică nu aduce tehnologie touchscreen. Are o memorie internă modestă dar nu suficientă – 20MB. De aceea vă recomand un card SDHC de 8GB clasa 10. Porturile acestei camere sunt USBul și ieșirea audio-video. Autonomia oferită de bateriile incluse e de 200 cadre, însă bateriile din litiu oferă vreo 650 de cadre, deci e mai convenabil cu cele reîncărcabile. Accesoriile incluse sunt: cureaua de mână, cablul USB și cele două baterii. Clipul de jos a fost realizat cu un așa model și e destul de clar:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un aparat compact, accesibil, senzor mare, zoom optic puternic, filmează 720p cu sunet, e disponibil în trei culori și construcție robustă.

Minusuri: nu are acumulator propriu.

Concluzie

Acest Nikon Coolpix L27 e un veritabil succesor al acestei serii L și care aduce multe caracteristici mai bune comparativ cu modele anterioare. O prezentarea a sa poate fi văzută în clipul de jos:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Nikon Coolpix L27, aparat foto digital”

Comentariile sunt închise.