Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Nikon Coolpix L22

Un aparat foto compact şi destul de ieftin este acest aparat foto digital Nikon Coolpix L22. Vine ca o alternativă ceva mai bună la Nikon Coolpix L21, dar şi ceva mai scumpă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi. (Deoarece e vară şi avem la ce face poze sau deoarece mergem în vacanţă şi trebuie să avem cu ce să facem poze m-am gândit să recomand acest aparat care e ieftin şi bun, dar trebuie subliniat faptul că nu este un aparat foto profesional deoarece aparatele profesionale costă undeva la peste 1500 lei.)

Mai jos am pus câteva poze cu varianta argintie/gold, dar şi cea neagră e asemănătoare doar că e… neagră (black).

Culcat pe masă

Vine la pachet cu un card de memorie, o geantă şi un încărcător care costă vreo 150 lei, dar în momentul de faţă le primiţi cadou de la ei (s-ar putea ca oferta să fie limitată). Nikon Coolpix L22 este un aparat de 12 megapixeli foarte uşor de utilizat de orice membru al familiei deoarece majoritatea funcţiilor sunt automate. În modul automat toate setările sunt optimizate pentru a fi obţinute nişte rezultate extraordinare de fiecare dată. Are un mod zâmbet şi unu de avertizare atunci când clipeşti pentru ca portretele realizate să fie cât mai perfecte, iar personajul care trebuie fotografiat să aibă ochii deshişi şi să zâmbească.

Are un mod film care permite captarea într-un mod original a acţiunii. Ecranul este de 3 inci (7,5 inci) şi e de tip LCD. În general acest aparat este disponibil în mai multe culori (negru, roşu şi argintiu şampanie), dar la acel magazin e disponibil doar în culoarea neagră şi argintiu-şampanie. Vine la pachet cu 3 tehnologii de anti înceţoşare care contracarează automat imaginile înceţoşate în patru moduri diferite. Specificaţii tehnice esenţiale care ar trebui reţinute la acest Nikon L22 sunt rezoluţia de 12 megapixeli, posibilitatea filmării (dar nu HD), ecranul de 3 inci, memoria internă de 19 mega, conectivitatea USB şi faptul că suportă acumulator sau baterii AA.

Cu baterii alkaline (AA) se pot face 240 cadre, cu acumulator EN-MH2 se pot face 420 poze, iar cu acumulator FR6/L91 (mărime AA) se pot face 660 imagini. Ca greutate acest Coolpix L22 are doar 183 de grame şi poate fi conectat la PC-uri cu Windows 7, Vista şi XP.

Concluzie

Ţi-ai lua un Nikon Coolpix L22 deoarece arată bine, e mic, ieftin, suportă carduri DS, vine cu cadouri, poate filma, iar rezoluţia maximă e de 12 megapixeli. Poate că era bine dacă putea filma şi HD, dar pentru a filma HD aveaţi nevoie de un card de 4 giga pentru a filma 30 de minute. Dacă vreţi neaparat un aparat foto atunci acest aparat foto digital Nikon Coolpix L22 ar fi una dintre cele mai bune alegeri deoarece e performant şi costă puţin. Să nu neglijăm nici cadourile care sunt în valoare de circa 140 de lei.

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • ionut

  Eu il am de vreo un an si nu am avut probleme cu el. Am vrut un L21 insa am ales un L22 care e mai scump cu 50 ron si nu regret ca am dat mai mult pe el pentru ca e mai bun.
  Mi-ar fi placut mult daca avea posibilitatea de a filma la o calitate mai buna. Dar atunci trebuia si un card mai mare.
  Inainte de a-l cumpara am vazut clipul de mai jos care este un video review dintre cele mai reusite.

 • Naşul

  Ar fi fost interesant să filmeze HD, dar această opţiune am văzut-o doar la aparatele de la 800 de lei în sus. Dar, oricum este un aparat foto. 🙂

 • Si eu am aparatul asta si sunt multumit de el la cati bani am dat.

 • Naşul

  E super bun la cele câteva sute de lei cât costă.

Lasă un comentariu