Nikon Coolpix L21

Cele mai bune aparate sau camere foto compacte digitale sunt cele de la Nikon, adică modelul de aparat foto digital Nikon Coolpix L21. (O alternativă ar fi un L22) Ambele sunt ieftine, iar preţurile acestora sunt de circa 210-310 lei.

Poze

Culcat pe masă
Obiectiv

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Sunt cele foarte bune, vândute şi des comentate pe internet.

Ambele camere vin cu card SD de 2 giga, geantă de la acelaşi producător ca şi camera şi încărcător ATC pentru L2x. Aceste cadouri ar costa undeva la 180 de lei.

Cel mai bun este L22 deoarece are 12 megapixeli şi ecran mare printre altele, dar şi costă mult adică 300 lei, iar L21 costă 200 lei.

Plusuri şi minusuri

Preţul de peste 250 de lei este un minus deoarece Canon PowerShot A495 şi BenQ C1450 costă în jur de 250 de lei. Plusurile ar fi brandul Nikon cunoscut pentru aparatele foto bune, inclusiv pentru DSLR-uri, ecranul LCD de 2,5 inci, butoanele mari, gama largă de culori, poate fi alimentat de acumulatori AA, sensibilitatea ISO e de până la 1600, tehnologia anti-înceţoşare şi multe altele.

Specificaţii tehnice

Aparatul foto digital Coolpix L21 are posibilitatea de a face poze la 8 megapixeli, suportă carduri SD, baterii AA, memoria internă e de 19 mega şi poate fi conectat prin la calculator printr-o interfaţă USB. Poate filma cu sunet la o rezoluţie de 640 pe 480 pixeli, deci din păcate nu filmează HD. Are şi un ecran LCD de 2,5 inci.

Concluzie

Acest aparat foto digi Nikon Coolpix L21 este printre cele mai bune, iar dintre cele două, eu aş alege pe cel ieftin pentru că hai să fim serioşi… mai mult de 3-4 megapixel nu-ţi trebuie.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Nikon Coolpix L21”

  1. Nu-i adevarat. Cele mai une aparate foto sunt cele de la Sony. Mai ales DSC. Daca le iei second hand le iei mai ieftin.

  2. Pentru uz in familie sunt bune care ti le permiti. Pentru uz profesional preturile isi spun cuvantul dar si firmele: nikon, canon, olympus. Sony sunt de duzina, pentru familie insa merg.

Comentariile sunt închise.