Nikon Coolpix AW110

Pentru cei în căutarea unui model de aparat foto foarte rezistent cred că acest Nikon Coolpix AW110 ar fi o alegere excelentă. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care poate filma Full HD, are GPS pentru geo tagging, are HDMI mini, vine cu port wi-fi și multe altele.
Cred că ar fi util celora care merg la vânătoare deoarece e disponibil în diferite culori (chiar și cu camuflaj) și e rezistent la factori externi cum ar fi apa, temperatura și șocuri.

Aspect

În pozele de alături e prezentat modelul cu camuflaj care se poate vedea că arată foarte asemănător cu AW100. Ceea ce captați poate fi urmărit pe ecranul mare e 3 inci, iar dacă ecranul vi se pare mic atunci puteți apela la portul HDMI pentru a transfera informația pe ecranul unui televizor.

Din față
Din față
Meniu GPS
Meniu GPS

Caracteristici tehnice

E un model care nu doar arată bine, ci vine cu un senzor CMOS de 16MP care e mai bun decât cel al unor camere video. E foarte performant și rezistent, dar portabilitatea nu e afectată deoarece bateria ține undeva la 250 cadre, iar greutatea e de puțin sub 200 grame. Un lucru deosebit, pe lângă faptul că pozele sunt etichetate cu coordonatele geografice de unde au fost captate, e faptul că are wireless, iar asta înseamnă că pozele pot fi transmise și fără fir.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și dotări e foarte bun; filmele și pozele sunt foarte calitative; beneficiază de zoom optic de 5x; vine cu busolă electronică în cazul în care vă pierdeți; are numeroase presetări; filmarea se realizează cu sunet, și nu orice sunet, ci pe două canale
Contra: prețul e unul mare.

Concluzie

Pentru cei care se ocupă cu vânătoarea sau care merg des în expediții prin pădure sau alte medii non urbane cred că acest model e destul de bun. Nu e doar rezistent, ci și foarte performant în a realiza poze foarte calitative. Despre acest model, cât și despre restul modelelor din seria AW 110 puteți vedea mai multe din preview-ul de alături.

Lasă un comentariu