Nikon Coolpix AW110

Pentru cei în căutarea unui model de aparat foto foarte rezistent cred că acest Nikon Coolpix AW110 ar fi o alegere excelentă. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care poate filma Full HD, are GPS pentru geo tagging, are HDMI mini, vine cu port wi-fi și multe altele.
Cred că ar fi util celora care merg la vânătoare deoarece e disponibil în diferite culori (chiar și cu camuflaj) și e rezistent la factori externi cum ar fi apa, temperatura și șocuri.

Aspect

În pozele de alături e prezentat modelul cu camuflaj care se poate vedea că arată foarte asemănător cu AW100. Ceea ce captați poate fi urmărit pe ecranul mare e 3 inci, iar dacă ecranul vi se pare mic atunci puteți apela la portul HDMI pentru a transfera informația pe ecranul unui televizor.

Din față
Din față
Meniu GPS
Meniu GPS

Caracteristici tehnice

E un model care nu doar arată bine, ci vine cu un senzor CMOS de 16MP care e mai bun decât cel al unor camere video. E foarte performant și rezistent, dar portabilitatea nu e afectată deoarece bateria ține undeva la 250 cadre, iar greutatea e de puțin sub 200 grame. Un lucru deosebit, pe lângă faptul că pozele sunt etichetate cu coordonatele geografice de unde au fost captate, e faptul că are wireless, iar asta înseamnă că pozele pot fi transmise și fără fir.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și dotări e foarte bun; filmele și pozele sunt foarte calitative; beneficiază de zoom optic de 5x; vine cu busolă electronică în cazul în care vă pierdeți; are numeroase presetări; filmarea se realizează cu sunet, și nu orice sunet, ci pe două canale
Contra: prețul e unul mare.

Concluzie

Pentru cei care se ocupă cu vânătoarea sau care merg des în expediții prin pădure sau alte medii non urbane cred că acest model e destul de bun. Nu e doar rezistent, ci și foarte performant în a realiza poze foarte calitative. Despre acest model, cât și despre restul modelelor din seria AW 110 puteți vedea mai multe din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa