Nikon 1 V2

Nikon 1 V2 e un mirrorless foarte nou de la Nikon și vine să înlocuiască modelul 1 V1. E un aparat foto destinat profesioniștilor, iar pachetul e compus din body și obiectiv, dar depinde de ce doriți să cumpărați oferta magazinelor online. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și normal că vine cu capabilitatea de a filma Full HD, senzor CMOS, ecran mare de 3 inci, posibilitatea de a atașa un adaptor wireless și altele.

Poze

Se poate vedea din imaginile de alături cum arată cu aproximație. Ce ar trebui menționat e că nu-i un aparat prea greu și nici prea mare, având o greutate de puțin peste 300 de grame. Rezultatul filmării ori fotografierii poate fi urmărit pe ecranul din dotare care e destul de mare după cum se poate vedea din poza a doua. În momentul de față e doar pe negru, dar e posibil să fie disponibil și pe alte culori deoarece modele de Nikon 1 anterioare acestuia erau disponibile pe alb, negru și roșu.

Din față
Ecranul

Specificaţii tehnice

Modelul 1 V2 e unul dotat cu un senzor CMOS (senzor des întâlnit la camerele video), un obiectiv 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6 și multe caracteristici care ne arată că e echivalent sau chiar superior unui DSLR.
Rezultatul fotografierii poate fi admirat pe ecranul LCD cu care vine ori transmițând imaginile pe un alt dispozitiv. Această transmitere se poate face prin intermediul cardurilor, portului USB, HDMI sau printr-un adaptor Wi-Fi opțional.

Păreri pro şi contra

Nu am vreo obiecția la achiziția lui deoarece e un aparat destinat profesioniștilor, deci prețul nu prea contează. Imaginile captate sunt de o calitate superioară datorită Expeed 3A care e un nou sistem de procesare introdus pe Nikon 1. Stă bine la partea de portabilitate deoarece greutatea e mică… pentru un astfel de aparat, iar bateria/acumulatorul ține mult.

Concluzie

În opinia mea, acest model e foarte bun. Normal că nu pot să cuprind în câteva rânduri tote dotările, funcțiile și facilitățile oferite și de aceea am pus clipul de alături. Profesioniștii vor aprecia mult aparatul deoarece le oferă multe setări care mai mult ca sigur că i-ar încurca pe novici. Alături e un preview care vă oferă mai multe informații cu referite la aparat.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Nikon 1 V2”

  1. Nu cred ca va fi disponibil pe rosu deoarece nici un profesionist nu si-ar cumpara un DSLR sau mirrorless pe aceasta culoare. Daca te respecti atunci alegi ori negru ori alb.

Comentariile sunt închise.