New Air Vital NW 60 ST XS, hotă cu design decorativ

Hota decorativă New Air Vital NW 60 ST XS reprezintă una dintre cele mai accesibile soluții de la acest brand, dar nu e singura. Chiar îmi place cum arată și va da un plus de eleganță bucătărie, însă doar dacă restul aparatelor se potrivesc cu aceasta. Trebuie să aveți suficient spațiu pe perete pentru a putea să o instalați și burlanul trebuie să iasă prin acel perete, deoarece partea pătrată maschează burlanul. La multe hote partea aceasta poate fi extinsă, dar nu foarte mult.

Din poza de jos se vede destul de bine panoul de control și suprafețele pe inox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e precum cele incorporabile deoarece nu are nevoie de un corp suspendat pentru montare. Consumul de energie anual e undeva la 113 kWh și depinde de câte ori veți folosi hota, poate că nu chiar zilnic. Puteți ilumina plita cu ajutorul lămpilor integrate, dar acelea nu sunt foarte puternice dar depinde și de culoarea luminii.

Panoul de control e mecanic, adică are butoane simple care pot fi acționate. Filtrele de aluminiu sunt lavabile, adică se spală ușor și nu mai trebuiesc înlocuite cum era în cazul filtrelor din pâslă. E bine să țineți filtrele curate mai tot timpul pentru ca motorul să funcționeze corect și să fie protejat. Plita incorporabilă poate fi de la același brand și nu aș recomanda alta dacă aveți un buget limitat.

Păreri pro și contra

Acesta face cu brio oricărei provocări deoarece are o capacitate destul de mare și ea se calculează în funcție de încăpere. Acum depinde și câte de mult gătiți cu acea plită, dar se poate aerisi încăperea și dacă deschideți un geam. Are nevoie de un burlan ceva mai mare și e normal să fie așa pentru că are performanțe destul de mari. Multe hote oferă posibilitatea montării unui filtru de carbon pentru că la bloc e destul de greu să pui un burlan de evacuare.

New Air Vital NW 60 ST XS e oferită de un producător nu foarte popular deoarece a apărut recent pe piața din România și de aceea nu sunt foarte multe poze cu acest aparat.

Te-ar mai putea interesa