New Air NW 62 XS, cuptor multifuncțional de 58 litri

New Air NW 62 XS este un electrocasnic de tipul cuptor incorporabil care beneficiază de o capacitate de 58 litri, iar grație multiplelor funcții e considerat ca fiind multifuncțional. E un aparat modern pentru cei interesați în a-și realiza o bucătărie minimală.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care are 6 funcții precum și un consum energetic mic întrucât are clasa energetică A. Din poza de alături puteți vedea cum arată acest model… nu se deosebește cu nimic față de aparate care costă mai mult ori care vin de la branduri ultra-cunoscute.


Beneficii

Modelul de față e unul alimentat electric, iar avantajul e faptul că mâncarea e coaptă uniform și că e mai sănătoasă. (La cele pe gaz există stresul cu schimbarea buteliei. Un alt dezavantaj al modelelor pe gaz e faptul că la ardere se elimină substanțe urât mirositoare și dăunătoare care se pun pe mâncare.)
Pentru gătirea diferitelor tipuri de mâncare acest model dispune de 6 funcții. Acestea presupun temperaturi diferite (speficice) pentru fiecare fel de mâncare.
Aspectul e unul premium de culoare inox cu negru. Această culoare e una care se potrivește cu orice mobilă (indiferent de culoare).
Niște dotări suplimentare ar fi grill-ul, iar în acest fel puteți prepara mâncărurile preferate atunci când afară nu se poate face grătar.
Beneficiază de posibilitatea extinderii garanției până la 3 sau 4 ani. Acest lucru contribuie la un surplus de siguranță și o fiabilitate deosebită.

Dezavantaje

Clasa de eficiență energetică putea fi mai bună, adică A+ sau A++. Dar, și clasa A e una suficientă pentru ca aparatul să nu consume prea mult curent și să vă recuperați banii în timp.

Concluzii

New Air NW 62 XS e un cuptor pentru persoanele interesate de un model incorporabil, adică unul care se poate integra perfect în orice bucătărie/mobilă.
Brandul New Air e unul nou pentru cei interesați de soluții de buget, adică aparate cu fiabilitate bună la un cost mai mic.

Te-ar mai putea interesa