New Air NW 4G XS E, plită incorporabilă cu valvă siguranță

New Air NW 4G XS E e un aparat incorporabil care se poate pune pe orice blat și trebuie luate în calcul doar dimensiunile nișei. Poziționarea panoului de control nu are mare relevanță pentru ca dimensiunile plitei sunt relativ aceleași (diferențe de câțiva centimetri). Mulți dintre voi vă doriți aparate incorporabile pentru că oferă mai multe funcții și arată mai bine alături de un mobilier corespunzător. Un aragaz costă cam la fel de mult ca și un pachet cuptor electric cu plită, dar veți observa că oferă ceva în plus.

Plita incorporabilă de mai jos arată bine în acest buget și se potrivește perfect alături de un cuptor de la același brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele 4 zone de gătit sunt destul de depărate pentru a putea pune vase mai mari și nu e nevoie să ridicați vasele, ci le puteți muta dintr- parte în alta. Deci forma grilajelor e foarte importantă și la alte plite pot avea o formă puțin mai diferită. Siguranța e o dotare standard la mai toate aparatele cu alimentare pe gaz și oprește alimentarea cu gaz la stingerea accidentală la flăcării.

Păreri pro și contra

Aceasta e aproape la fel de lată ca și o hotă, deci se potrivește perfect alături de una pe inox. Grilajele sunt egale și pot fi luate cu ușurință de pe plită pentru a ușura ștergerea plitei după folosire. Aprinderea electrică e mult mai interesantă la aceasta decât la plitele aragazurilor, pentru că folosiți doar o mână (apăsați și rotiți butonul corespunzător zonei). Butoanele puteau fi negre pentru a se asorta mai bine cu plita, dar poate că nu vă deranjează acest aspect.

New Air NW 4G XS E costă destul de puțin, motiv pentru care ar trebui luată în considerare. Un buget mic nu vă permite să optați pentru aparate premium, dar pot fi la fel de utile. În special dacă alegeți un cuptor multifuncțional alături de această plită. Oricum, plitele pe gaz nu oferă prea multe dotări, voi veți plăti mai mult pentru acel design sau materialele folosite.

Te-ar mai putea interesa