New Air NW 4G CRIS NF E, plită ieftină cu sticlă neagră

Plita incorporabilă New Air NW 4G CRIS NF E e una dintre cele mai ieftine soluții incorporabile care există și care poate fi pusă pe blat. Nu e o plită chiar clasică ci una mai elegantă care nu se sortează cu orice cuptor, dar nu e obligatoriu să o puneți peste cuptorul incorporabil. Panoul de control e mai restrâns decât la aragazuri deoarece are aprindere electrică integrată, astfel se poate folosi o singură mână pentru a aprinde un arzător. Cu alte cuvinte, apăsați și rotiți bunul corespunzător zonei de gătit.

Aceasta arată foarte bine datorită sticlei care e lucioasă și grătarele chiar se potrivesc cu acest stil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele alimentate pe gaz prezintă un randament ceva mai mare, astfel că mâncarea gătită are un gust mai bun și timpul de fierbere e mai mic decât la cele electrice (excepție sunt cele cu inducție). Grătarele sunt realizate din oțel și sunt destul de robuste, iar curățarea zonei de lucioase e destul de ușoară pentru că distanța dintre arzătoare e mare. Singurul dezavantaj oferit de acest design e acela că trebuie să ridicați vasele cu mâncare atunci când le mutați, pe când la cele cu grilaje clasice se poate trage ușor vasul din stânga în dreapta și invers.

Păreri pro și contra

Merită să o alegeți pentru că nu sunt diferențe între plitele pe gaz, doar la cele electrice pot diferi tehnologiile funcții oferite de panul de control digital. La plitele pe gaz diferența o fac materialele folosite, dar și numărul de arzătoare. Plitele cu 2 arzătoare se potrivesc pe orice blat indiferent de mărime sau locație, poate că vă decideți să nici nu mai puneți o hota dacă e aproape de un geam. Indiferent că butoanele sunt așezate pe lateral sau frontal, plita e cam la fel de mare (diferență de câțiva centimetrii).

Nu sunt foarte multe poze sau prezentări acest aparat electrocasnic numit New Air NW 4G CRIS NF E, deoarece e oferit de un brand destul de nou pe piața din România. Iar dacă nu aveți cu ce să-l asortați, atunci alegeți un cuptor multifuncțional de la același producător.

Te-ar mai putea interesa