Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Netbook ieftin cu cel mai bun raport calitate/preţ

Dacă eşti în căutarea unui netbook ieftin care să aibă şi cel mai bun raport calitate/preţ atunci nu trebuie să cauţi prea mult deoarece a apărut netbook-ul Acer eMachines 355 cu Linpus Lite la 800 şi ceva de lei.

După cum vedeţi din imaginile de mai jos, netbook-ul nu este doar ieftin, ci şi arată destul de bine.

Poze

Acasă

Închis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Iniţial acest model nu venea cu sistem de operare pentru a fi mai ieftin, dar au apărut şi câteva modele cu OS (free DOS de tip Linux), iar acum este cu Linpus. Ar fi fost mai bine dacă venea cu un sistem de operare Windows deoarece pentru unele persoane este cam grea instalarea de Windows (mini laptopul nu are unitate DVD).

Preţ

Preţul de 800 şi ceva de lei este destul de bun, deci laptopul are un preţ foarte bun. Eu nu am văzut ceva alternativă la acest netbook ieftin competitiv… cu SO pe el.

Din păcate mă deranjează că nu are 2 giga de RAM, dar are placă video cu suport HD, dar până la urmă este un netbook (notebook pentru internet) şi nu cred că-l vei folosi pentru vizionare de filme HD.

De 3-4 stele

Datorită faptului că are sistem de operare, este de calitate şi este ieftin… eu cred că acest netbook ieftin merită 3-4 stele din 5, adică undeva la nota 8 sau 9.

Concluzie

Per ansamblu este un netbook ieftin şi are cel mai bun raport/calitate. Poate peste vreo jumătate de an va apărea vreu netbook mai ieftin, deci concurent care să-l bată la preţ. Dar mă îndoiesc pentru că tabletele încep să le înlocuiască pe mini laptopuri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu