Nei 65NE5000, televizor FullHD mare și ieftin

Poate că nu ați auzi destul de multe despre acest brand, însă televizorul Nei 65NE5000 se dovedește a fi unul destul de competitiv. Acest brand e prezent pe piața de electronice de mai bine de 20 de ani, deci e un brand destul de experimentat. Poate că nu e foarte popular în România, dar merită să încercați un astfel de televizor. Nu sunt multe televizoare atât de accesibile deoarece majoritatea televizoarelor de peste 40 de inci sunt Smart cu imagine 4K, adică nu sunt foarte scumpe.

Chiar dacă nu e unul Smart, se poate conecta laptopul cu un HDMI și se poate utiliza o tastatură wireless cu touchpad. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Caracteristicile tehnice sunt destul de bune dar e loc de mai bine la acest capitol. Un televizor FullHD e de ajuns dacă nu vreți să redați conținut și mai detaliat cum e cel 4K. Dacă e să luați un televizor 4K, optați pentru unul cu Upscale Resolution (îmbunătățește calitatea imaginii  chiar dacă conținutul are o rezoluție inferioară). Revenind la televizorul de mai sus, acesta poate fi folosit ca oricare alt televizor deoarece stă foarte bine la conectivitate.

E dotat cu numeroase HDMI-uri și USB-uri pentru a putea să-l conectați la orice și pentru a putea folosi un mediu de stocare USB cu acel player multimedia integrat.

Păreri pro și contra

Chiar dacă pare a fi cam scump la prima vedere, trebuie să luați în calcul faptul că e câte patru televizoare HD de 32 de inci (81 cm). Are un design slim care e tot mai apreciat de utilizatori și tot mai multe branduri îl utilizează. În următorii ani, televizoarele vor avea margini foarte înguste, adică ecranul va ajunge până în margini ca și în cazul telefoanelor. Deci nu prea o să faceți prea mare diferență între brandurile, însă stativul pentru masă nu poate fi chiar același.

Nei 65NE5000 poate fi pus în orice sufragerie și e nevoie de un kit de montare pentru perete pentru a câștiga mai mult spațiu. Nu sunt multe alternative oferite de acest brand, dar o variantă mai accesibilă e cea de 55 de inci.

Te-ar mai putea interesa