Nei 50NE5000, televizor ieftin cu difuzoare de 20W

Televizorul Nei 50NE5000 e unul dintre cele mai interesante televizoare din acest buget deoarece are difuzoare puternice – 20W. E oarecum normal să aibă o sonorizare bună că doar va fi pus într-o cameră destul de mare. Acest brand oferă chiar și o variantă cu diagonală de 65 inci dacă aveți un buget mai generos. Nu sunt multe prezentări ori poze cu acesta deoarece a fost lansat recent și nu va fi disponibil mult timp pe piață. Dacă nu aveți un brand favorit, nu văd de ce nu l-ați lua în calcul pe acesta.

Sunt destul de multe televizoare accesibile, dar nu toate au o diagonală așa de mare și difuzoare de 20W. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nei 50NE5000

Poate fi conectat la un desktop dacă vreți să aveți un monitor mai mare și specificațiile tehnice sunt decente a fi folosit în acest sens. Un monitor nu oferă difuzoare atât de puternice – 10 W fiecare, de aceea cablul HDMI e cel recomandat. Unghiurile de vizbilitate sunt bune, contrastul e generos și culorile sunt suficient de vii.

Chiar și acesta are player multimedia integrat că doare are și port USB 2.0. Funcționalitatea acestui player diferă de la un televizor la altul, dar poate că nu vă interesează cât timp aveți un media player extern sau chiar un laptop în apropiere și folosiți un cablu HDMI pentru conectare (pentru a vă folosi de difuzoarele televizorului și nu cele ale laptopului).

Păreri pro și contra

Poate fi folosit ca monitor datorită conectivității foarte bune și a specificațiilor oferite. Calitatea sunetului dar și a imaginii depind de conținutul ales. Oferă și o funcție de blocare parentală pentru a nu-i lăsa pe cei mici să umble la televizor. Are cele mai populare porturi și cred că vă vor fi de folos.

Nei 50NE5000 merită încercat chiar dacă nu e un model Smart, iar în acest preț nu sunt multe modele alternative care să ofere ceva mai mult. Dacă vă interesează doar calitatea imaginii și nu dimensiunea, cu un buget diferit (depinde de brand) puteți lua un televizor 4K de 40-43 de inci.

Te-ar mai putea interesa