Nei 49NE5000, televizor mare cu intrare PC

Televizorul LED numit Nei 49NE5000 e unul dintre cele mai recente modele lansate de acest brand. Veți observa că e destul de accesibil în comparație cu alte televizoare de 49 inci, pentru că nu are sistem de operare sau caracteristici foarte bune, ci doar bune. Oarecum, aș putea spune că prețul e justificat și în ziua de astăzi e destul de greu să găsești televizoare Non Smart de 123 cm. Puteți alege o variantă diferită sau chiar mai mare de la acesta dacă aveți o cameră spațioasă.

Acest model arată diferit față de alte modele și cred că o să vă placă mult designul său. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Pot spune că are un sistem audio bun și nu sunt multe televizoare care se pot lăuda cu ieșire audio de 16W. Imaginea e clară din orice unghi ați privi-o deoarece are unghiuri de vizibilitate bune dar panoul nu e de tip IPS. Chiar și așa veți vedea că are specificații decente: rezoluție 1080p, luminozitate de 220 cd/mp, contrast generos.

Playerul multimedia integrat devine util dar funcționalitatea sa e limitată și nu e ca la unele modele Smart. Folosirea unui cablu video sau audio/video în vedea vizionării de conținut media vă poate ușura scuti de ceva stres, plus că de pe un laptop se pot rula orice format media doriți.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e foarte bună la aceasta, poate fi folosit ca monitor pentru desktop deoarece are intrare PC dar și HDMI. Cu ajutorul slotului CI+ puteți spune adio dispozitivul și telecomenzii suplimentare, e nevoie doar de un card special de la operatorul de servicii de comunicații (pentru a recepționa anumite posturi). Detaliile sunt mai vizibile pe un ecran atât de mare, în special că are imagine FullHD, dar posturi TV sunt cel mult HD. De aceea, funcția de monitor pare interesantă și se poate conecta și un player media dacă vreți ceva mai compact.

Nei 49NE5000 reprezintă o alternativă bună în acest buget deoarece oferă dotări și caracteristici tehnice bune. Singurul minus ala acestui model ar fi că are un consum mai mare de energie decât altele.

Lasă un comentariu