Nei 43NE6500, televizor 4K cu Netflix, Facebook și YouTube

Nu sunt foarte multe televizoare Smart ieftine care să ofere o diagonală suficient de mare pentru sufragerie și o imagine 4K. Ei bine, acest Nei 43NE6500 e o excepție și cred că veți lua în considerare acest brand. Televizorul arată ca unul premium și nu cred că cineva poate să-i reproșeze ceva în acest buget. Nu sunt multe modele care să facă parte din această serie, dar cred că o diagonală de 109 cm e satisfăcătoare. Poate fi instalat ușor în sufragerie pe masă sau perete. Conținutul media ales poate fi de pe un stick USB/HDD; prin intermediul unei aplicații sau conectați un PC cu un cablu.

Arată bine că doar e vorba de o serie mai scumpă care iasă foarte bine în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Playerul multimedia integrat poate fi folosit pentru conținutul de pe PC sau laptop care va fi copiat pe un mediu de stocare extern (stick sau HDD). Sunt suportate cele mai cunoscute fișiere media, iar unii useri preferă să conecteze direct un laptop la televizor pentru a beneficia de o subtitrare.

Porturile nu vor fi o problemă pentru un televizor din 2018, deoarece aveți minimul necesar și nu vă veți plânge. În plus față de un televizor simplu, la acesta există un port de rețea și tehnologie WiFi pentru conectare mai simplă la internet.

Păreri pro și contra

Un televizor 4K trebuie să fie Smart pentru a putea alege conținut de calitate de pe web, iar aplicații precum Youtube și Netflix sunt ideale. Pentru Netflix trebuie să plătiți un abonament și eu consider că merită pentru că acel conținut e mult mai bun decât cel clasic (imagine până la 4K). Detaliile sunt vizibile pe un ecran atât de mare și nu cred că veți mai alege vreodată un televizor cu rezoluție inferioară.

Nei 43NE6500 costă puțin mai mult decât televizorul clasic, dar merită! Interfața software-ului e simplă, nu cu multe meniuri și veți folosi o singură telecomandă. Se pot rula posturi TV fără nici o problemă și imaginea e mult îmbunătățită, însă dacă alegeți un clip 4K, atunci veți vedea că ați făcut o alegere bună.

Lasă un comentariu