Nei 43NE5500, televizor smart de 109cm

Nei 43NE5500 e un televizor ieftin pentru cei interesați de conținut divers la cea mai bună calitate. E un Smart TV bazat pe Vewd OS și are Vewd App Store în cazul în care vreți să descărcați mai multe aplicații. Inițial am crezut că are Opera TV Store, dar se pare că au trecut și pe alte sisteme de operare.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Și pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu capabilitatea de a reda conținut din o multitudine de surse (memorii externe, cablu sau Internet).


Avantaje

Televizorul Nei 43NE5500 e unul de 109 centimetri, iar datorită rezoluției de 1920×1080 pixeli și a panelului IPS are o imagine de calitate foarte bună.
Pentru posturi TV la calitate HD (digitală) acest televizor e unul cu tuner DVB C/T și în acest fel dispunem de divertisment de calitate la cea mai bună rezoluție.
Playerul integrat e unul pe USB, iar în acest fel putem reda conținut de pe harduri externe, memorii USB sau altele.
Softul din dotare nu e Android, dar vorbim despre Vewd OS care are Market așa încât să puteți instala ce aplicație doriți. Are Netflix, Youtube și alte aplicații așa încât să puteți vedea filme de pe orice site și serviciu online.
Conectarea aparatului la net se poate face cu sau fără cablu, mai exact acest model are wi-fi integrat pentru wireless. Aceasta din urmă e cea mai convenabilă metodă de a conecta televizorul la net.

Dezavantaje

Softul din dotare nu e Android, dar (după cum ziceam mai sus) e unul suficient de avansat ca să-i țină locul.
Putea avea mai multe porturi USB și HDMI. În momentul de față are un USB și 2 HDMI-uri.

Concluzii

Dacă vă interesează un televizor care să arate bine și care să afișeze conținut din orice sursă atunci acest model ar fi recomandarea mea.
E un model perfect pentru cei interesați să facă trecerea de la TV cu tub catodic la TV plat. O să vedeți un consum energetic mult mai mic (37W) și o imagine mult mai calitativă.

Te-ar mai putea interesa