Nei 32NE4500, televizor smart cu rezoluție HD

Nei 32NE4500 e un televizor nou cu sistem de operare Vewd OS și rezoluție HD. E dotat cu tuner digital dublu (DVB T/C), iar din această cauză puteți vedea posturi TV la calitate HD. (De asemenea are și slot CI+ pentru conectarea unui card care-l primiți de la furnizorul de cablu.)

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar costă puțin, ci care are tehnologie nouă. Cine s-ar fi gândit că un televizor precum acesta vine cu tot ce ți-ar trebuie la un așa preț.


Pro

Modelul Nei 32NE4500 vine de la un brand românesc. Da, Nei e un brand românesc, iar televizoarele sun realizate de Vestel. Acest producător face televizoare pentru Finlux, Star-light și alții.
Ecranul e unul de calitate foarte bună deoarece are diagonală de 81 centimetri (32 inci) și rezoluție 1366×768 pixeli (HD Ready). Trebuie menționat și faptul că unghiurile de vizualizare sunt foarte bune de 178/178 grade… caracteristice unui panel IPS.
Sistemul de operare instalat pe acest dispozitiv e Vewd OS. Vine cu Store, adică se pot instala diverse aplicații precum Netflix, Facebook, Internet Browser și Youtube. Cei de la Vewd au și website pe care pot fi văzute mai multe detalii.
Consumul energetic e unul foarte mic de 31W, acesta fiind datorat faptului că aparatul are ecran LED.

Contra

Rezoluția putea fi FHD sau UHD. Nu e o problemă prea mare deoarece de la distanță nu se sesizează diferența dintre HD și cele menționate mai sus. În cazul în care doriți ceva cu rezoluție mai mare atunci găsiți aici modele.

Concluzie

Astfel de televizoare sunt pentru persoanele care vor o imagine de calitate din orice sursă. Datorită diagonalei medii (nici mare și nici mică acest model e numai bun pentru bucătărie, sufragerie sau dormitor).
Chiar dacă e ieftin, e un televizor destul de avansat întrucât vine cu o telecomandă care are buton de Netflix și Youtube așa încât să intrați din prima la filmul sau clipul care doriți să-l vizionați.

Te-ar mai putea interesa