Nei 32NE4000, televizor ieftin cu sistem audio 20W

Televizorul LED Nei 32NE4000 e unul dintre cele mai accesibile modele de 81 cm de pe piață. Chiar dacă e ieftin, acesta are un sistem audio puternic – 20 W, adică sonorizare va fi una mai clară (comparativ cu un sistem audio inferior). Televizoarele de la acest brand arată destul de bine pentru că construcția e mai compactă și s-a renunțat la stativul de masă clasic. Caracteristicile speciale ale acestui model pot vi văzute în poza de jos – imagine HD, slot CI+, tuner digital DVB-T/C și player multimedia cu interfață USB.

Ceva mai scump ar fi  un model FullHD, dar nu cred că veți viziona conținut atât de detaliat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de un model non Smart, dar îl puteți transforma într-unul cu ajutorul unui media player Smart. Nu e cazul aici deoarece e vorba de un model accesibil și poate că preferați să conectați PC-ul sau laptopul cu ajutorul unui cablu HDMI. Playerul multimedia integrat poate fi folosit pentru a înregistra conținutul de pe TV, însă stocarea se va face pe un mediu de stocare extern (poate fi un stick USB).

Atât caracteristicile audio cât și cele video sunt decente, iar acestea sunt și motivul pentru care îl doriți. Cu alte cuvinte, nu e suficient doar să arate bine, ci trebuie să fie și performant. Slotul CI+ devine destul de util pentru că vă poate ușura viața (o singură telecomandă pentru toate canalele TV).

Păreri pro și contra

Ținând cont ce preț are acest model, pot spune că excelează la capitolele imagine și sunet. Aș putea oferi niște alternative mai mici dacă vreți să economisiți mai mult, dar cred că aveți nevoie de un televizor mare și cu un sistem audio pe măsură. Acest brand nu oferă Smart TV-uri, în cazul în care vă gândiți la o astfel de alegere și poate nu vreți să schimbați brandul.

Noile televizoare oferă o imagine mai naturală dar un model ca și acesta nu se poate compara cu unul de două ori mai scump. Nei 32NE4000 face parte dintr-o serie nouă care oferă caracteristici tehnice bune și care ar trebui să o luați în considerare.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Nei 32NE4000, televizor ieftin cu sistem audio 20W”

  1. Salut ! Tocmai ce am cumparat acest televizor de Black Friday la pretul de 399 RON. As dori sa stiu daca are conectori RCA deoarece vreau sa conectez la el un Playstation 2 si vreau sa stiu daca trebuie sa imi cumpar un adaptor SCART-RCA in caz ca acesta nu are cele 3 intrari RCA: Galben (Video), Rosu (Sunet stereo), Alb (Sunet mono). Multumesc anticipat !

  2. Stie cineva cum se deblocheaza acest tip de TV – 32NE4000??? De la inceput apare pe ecran „No signal” desi conectarea la cablul RDS este corecta. Am inlocuit pur si smplu un Samsung mai vechi cu acesta!! Va multumesc anticipat!!!

Comentariile sunt închise.