Nei 24NE5000, TV FHD de 61 cm

Dacă ai un buget redus pentru un nou televizor atunci Nei 24NE5000 e perfect pentru tine întrucât nu trebuie să sacrifici calitatea imaginii sau tunerul HD. Brandul Nei e prezent pe piața românească de mult timp, iar în trecut era cunoscut pentru televizoarele sale de calitate. (Poate că unii au tendința de a confunda Nei cu NEC, dar sunt două branduri diferite.)

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un televizor cu ecran de 24 inci și un timp de răspuns mic (5 milisecunde). Din imaginea de alături se poate vedea că are un design comun cu cel al televizoarelor Star-Light & Co.


Caracteristici

Modelul 24NE5000 de la Nei e unul cu un ecran de 61 centimetri ceea ce îl face un televizor cu o diagonală medie. Acest ecran e unul cu aspectul imaginii 16:9, iar din această cauză vom putea vedea filme HD la calitate maximă.
Rezoluția 1920×1080 ne oferă posibilitatea de a vedea inclusiv filme Full HD de pe memorii USB, laptop ori alte dispozitive.
Tunerul HD integrat e unul standard de tip DVB C/T.
Ca porturi nu putem spune că are multe HDMI-uri, ci doar 1 HDMI și USB. Acestea pot fi utilizate pentru conectarea diferitelor dispozitive așa încât să vedem filme de pe ele.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție scăzut, că vine cu cele mai importante dotări, utilizarea simplă, dimensiunile medii, rezoluția bună și fiabilitatea ridicată.
Contra ar fi lipsa softului smart (era util dacă avea măcar Opera TV).

Concluzie

Pentru cei interesați de un televizor ieftin, dar care să ofere o imagine de foarte bună calitate recomand acest Nei. Despre brand trebuie spus că e unul prezent pe piață de foarte mult timp.
Eu zic că e varianta perfectă pentru cineva interesat să facă trecerea de la CRT (televizor cu tub catodic) la LED (televizor plat). Se vor vedea diferențe în calitatea imaginii precum și consum de curent întrucât LED-urile consumă mult mai puțin curent.
Dacă vă schimbați televizorul vechi atunci vă recomand să profitați de campania buy back la televizoare. Nu cunosc detalii despre durata campaniei și de aceea vă recomand să verificați valabilitatea ei aici.

Te-ar mai putea interesa