Nei 24NE4500, model smart de 61cm

Nei 24NE4500 e un televizor apărut pe piață la început de 2018. E unul dotat cu un soft ok numit Vewd OS, iar acesta e unul echivalent Android. (Disponibilitatea sistemului de operare și a facilității Smart TV trebuie verificată la magazinul de unde îl cumpărați).
Diagonala de 61cm e una mai mult decât suficientă, iar rezoluția e de 1366×768 pixeli așa încât să puteți vedea posturi TV la calitate digitală precum conținut de pe stream (de pe Internet).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care are fiabilitate bună și cost de achiziție deloc mare.


Avantaje

Fiabilitatea produselor NEI e una ridicată, iar acest model are o garanție de 3 ani care poate fi extinsă la mai mult.
Vine cu o sumedenie de porturi printre care aș aminti wi-fi, LAN (acestea două sunt pentru conectarea la net), două HDMI-uri și un USB. Conectarea la un calculator se poate realiza prin HDMI ori prin intrare PC (D-Sub).
Consumul energetic e unul deosebit de mic întrucât vorbim despre 19W. Acest lucru trebuie mulțumit LED-ului și faptului că are o diagonală modică.
Softul e unul deosebit de avansat cu aplicație Netflix, HbbTV și altele.
Pentru a vedea posturi TV la calitate HD acest model are slot CI+ precum și tner digital DVB C/T. În România e utilă doar partea DVB C întrucât nu avem Freeview sau Saorview cum au englezii sau irlandezii.
Panelul e unul de calitate deoarece oferă unghiuri de vizualizare 178/178 grade. În acest fel imaginea e una de calitate indiferent din ce unghi ne uităm la ecran.

Dezavantaje

Ecranul nu e unul cu rezoluție 1080p sau 4K, dar la diagonala de care dispune nici nu e nevoie de mai mult.
Timpul de răspuns e unul ok decent deoarece e de 8ms. Era bine dacă avea 5ms sau mai puțin.

Concluzii

Televizoare precum Nei 24NE4500 sunt pentru cei cu un buget restrâns, dar care vor un televizor de calitate din toate punctele de vedere.
Dacă nu cunoașteți brandul Nei atunci trebuie să vă spun că e unul românesc, iar aparatura mai mult ca sigur că e realizată de fabricile Vestel care product televizoare pentru branduri precum Finlux, Star-Light și altele.

Te-ar mai putea interesa