Neff W7461X3EU, mașină de spălat cu Stepless Water System

Producătorii germani de aparate electrocasnice oferă soluții mai deosebite și Neff W7461X3EU este una dintre acestea. Vorbim de o mașină de spălat rufe cu performanțe excelente, dotări de ultimă generație și de o calitate peste medie. Ca și design nu vedem diferențe majore, adică va fi folosită precum oricare altă mașină de spălat, numai că funcții ce pot fi alese de pe panoul de control negru pot fi diferite. Pe lateral vedem același design ca și la produsele Bosch (AntiVibration), că doar ambii sunt producători germani.

Fiecare producător vine cu tehnologii diferite, însă unele pot fi aceleași doar că au o denumire puțin diferită. Cele mai performante modele sunt și cele mai scumpe, iar dacă nu aveți nevoie de prea multe tehnologii și doar de o mașină care să consume puțin, puteți arunca o privire peste soluții de la Bosch (de exemplu: Bosch WGG14201BY). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Chiar și aceasta are SpeedPerfect – o funcție care reduce durata programelor de spălare, fără a compromite rezultatele, însă crește semnificativ consumul de energie. La polul opus sunt programele Eco care au cel mai scăzut consum și durata lor este mult mai mare, însă merită dacă țineți să aveți facturi cât mai mici.

Sistemul Stepless Water nu ar fi o noutate pentru acest tip de aparat, însă mai sunt și altele care îl au. Mai precis, acesta detectează tipul încărcăturii și adaptează programul în funcție de acesta, dar și alte criterii sunt luate în considerare: grad de murdărie și cantitate.

Are programul rapid Quick 15 care este perfecte pentru cantități reduse de rufe (maxim 2 kg), iar dacă nu aveți timp de ea sau sunteți plecați, se poate amâna pornirea cu până la 24 de ore. Această funcție nu este foarte nouă dar este de apreciat ca și cea de reîncărcare (Reload).

Concluzie

Poate că la prima vedere ați zice că nu are foarte multe dotări, însă nici nu aveți nevoie de mai multe. O mașină de spălat rufe ca Neff W7461X3EU care se adaptează la ceea ce puneți în ea, este perfectă pentru o familie.

Te-ar mai putea interesa