Neff T59PT60X0, plită premium cu 5 zone de gătit

Neff T59PT60X0 este o plită premium pentru cei interesaţi de ceva fiabil, uşor de utilizat şi cu o lăţime de 90cm. De la început trebuie să vă spun că brandul Neff e unul german care aparţine de Bosch şi Siemens care s-au unit în BSH Hausgerate.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pa aceşti bani primim un aparat avansat din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate vedea că modelul de faţă e unul foarte aspectiv care poate fi montat la nivelul blatului (montaj numit FiloTop). Butonul din mijloc e magnetic şi detaşabil, purtând numele de TwistPad.


Păreri pro şi contra

Plita Neff T59PT60X0 e una pe inducţie, lucru care presupune că doar vasul e încălzit. Acest lucru înseamnă că nu o să vă ardeţi dacă atingeţi diferite porţiuni ale plitei.
Suprafaţa aparatului e una împărţită în 3 zone pentru diferite lucruri. Mai exact avem zona frontală pentru încălzire, zona de mijloc pentru gătit şi zona din spate pentru menţinere caldă. Probabil că aţi fost curioşi de ce e nevoie de o plită aşa de mare sau la ce vă ajută o suprafaţă aşa de mare.
Şi acest model e unul care vine cu Boost, iar în cazul acestui model e vorba despre Pan Boost. Această facilitate are rolul de a face gătitul mai rapid. Şi ceva complementar e Pot Boost care ajută la obţinerea unei temperaturi maxime foarte rapid (de exemplu pentru fierberea apei). Trebuie menţionat că această funcţie se opreşte automat pentru a evita supraîncălzirea.

Un astfel de aparat se adresează celora care vor să impresioneze printr-o bucătărie complet echipată, celora care gătesc foarte mult ori celora care vor o plită versatilă (oferă multe posibilităţi de organizare şi utilizare).
Înaintea utilizării ei ar fi bine să verificaţi manualul pentru a vă familiariza cu aparatul şi funcţiile sale.
Despre fiabilitate trebuie spus că e una bună având în vedere că are garanţie de 2 ani şi cp producătorul e unul german.

Te-ar mai putea interesa