≡ Meniu

Neff T59PT60X0, plită premium cu 5 zone de gătit

Neff T59PT60X0 este o plită premium pentru cei interesaţi de ceva fiabil, uşor de utilizat şi cu o lăţime de 90cm. De la început trebuie să vă spun că brandul Neff e unul german care aparţine de Bosch şi Siemens care s-au unit în BSH Hausgerate.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pa aceşti bani primim un aparat avansat din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate vedea că modelul de faţă e unul foarte aspectiv care poate fi montat la nivelul blatului (montaj numit FiloTop). Butonul din mijloc e magnetic şi detaşabil, purtând numele de TwistPad.


Păreri pro şi contra

Plita Neff T59PT60X0 e una pe inducţie, lucru care presupune că doar vasul e încălzit. Acest lucru înseamnă că nu o să vă ardeţi dacă atingeţi diferite porţiuni ale plitei.
Suprafaţa aparatului e una împărţită în 3 zone pentru diferite lucruri. Mai exact avem zona frontală pentru încălzire, zona de mijloc pentru gătit şi zona din spate pentru menţinere caldă. Probabil că aţi fost curioşi de ce e nevoie de o plită aşa de mare sau la ce vă ajută o suprafaţă aşa de mare.
Şi acest model e unul care vine cu Boost, iar în cazul acestui model e vorba despre Pan Boost. Această facilitate are rolul de a face gătitul mai rapid. Şi ceva complementar e Pot Boost care ajută la obţinerea unei temperaturi maxime foarte rapid (de exemplu pentru fierberea apei). Trebuie menţionat că această funcţie se opreşte automat pentru a evita supraîncălzirea.

Un astfel de aparat se adresează celora care vor să impresioneze printr-o bucătărie complet echipată, celora care gătesc foarte mult ori celora care vor o plită versatilă (oferă multe posibilităţi de organizare şi utilizare).
Înaintea utilizării ei ar fi bine să verificaţi manualul pentru a vă familiariza cu aparatul şi funcţiile sale.
Despre fiabilitate trebuie spus că e una bună având în vedere că are garanţie de 2 ani şi cp producătorul e unul german.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu