Navon N670 iGO8

Sistem de navigație Navon N670 iGO8 (N670) e unul foarte accesibil ca preț și ar fi recomandat de ecranul de 5 inci, performanța (asigurată de procesor și RAMi) și de posibilitatea extinderii memoriei cu carduri de 8 giga de tip microSD. E destul de similar lui N670, dar are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Sistem de navigatie Navon NAVN670FEPR 0
Instalat pe mașină

Specificaţii tehnice

Navon N670 iGO8 cunoscut și ca celălalt N670 are un procesor Atlas 5 de 500 megaherți, iar pe partea de memorie stă destul de bine deoarece are 128 mega de RAM și flash de 2 giga. Capacitatea memoriei poate fi extinsă cu carduri micro SD de până la 8 giga. Ecranul e unul de tip LCD cu o rezoluție de 480 pe 272 pixeli, iar diagonala e de 5 inci. Displayul e unul de tip touch și poate reda undeva la 65 mii de culori. Pe partea de conectivitate are doar USB pentru conectarea la calculator și poate că era interesant dacă venea și cu bluetooth pentru mâini libere. La capitolul software are Windows CE NET 6 cu harta întregii Europe și a României. Are și programul de navigare iGO 8. Are undeva la 175 grame și asta îl face un GPS ușor din punct de vedere al greutății. Bateria oferă o autonomie de lucru de două ore jumătate deoarece are 1600 mAh și e de tip Litiu Ion. Pe partea de multimedia trebuie să știți că poate reda mp3-uri, poze și clipuri video. Ca niște caracteristici speciale ar trebui menționate cele 40 de canale, posibilitatea transformării acestuia într-un eBook Reader, iar hărțile pot fi vizionate în 2D sau 3D.

Păreri pro şi contra

Pro: e performant, memoria poate fi extinsă, are hărțile Europei și României, sistemul de operare e unul dintre cele actuale și populare, iar prețul e foarte bun – fără concurență.
Contra: era interesant dacă suporta carduri de până la 32 de giga.

Preţuri (cel mai mic preţ)

629 lei e un preț aproximativ pentru acest GPS, dar trebuie remarcat că detaliile tehnice sunt absolut impresionante.

Alternative

N670 e o alternativă din generația N670 care costă ceva mai mult din cauza programelor mai bune cu care vine la bord.

Concluzie

Un GPS Navon N670 iGO8 e util persoanelor care vor un GPS pentru străinătate și țară, iar acesta cred că-i va ajuta deoarece are harta Europei și României instalată. Un alt plus e și sistemul de navigație iGo 8 cu care vine.

Te-ar mai putea interesa