Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Navon N670 iGO Primo

Acest sistem de navigatie de navigaţie Navon N670 iGO Primo (conoscut și ca Navon n670 FEPR) vine cu harta iGo Primo Full Europe care e pentru toată Europa. Ceva asemănător ar fi un N670 care e mai ieftin. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și zic că este un preț mic pentru un aparat nou și capabil.

Instalat pe mașină

Ai cumpăra un Navon N670 iGO Primodeoarece are un ecran de 5 inci care e tactil, design foarte subțire, are un sistem nou de navigație – iGO Primo, viene cu un mod deștept de stabilire și afișare a timpilor de parcurs, are rute multipoint, rute inteligente, viteză mare de procesare, mod realist de afișare pe ecran a intersecțiilor și deoarece este ușor de utilizat.

Despre detaliile tehnice sau specificațiile tehnice ale lui Navon N670 aș putea spune că vine cu un procesor de 500 megaherți, are flash ROM de 2 giga, 128 mega de RAM și suportă carduri microSD de până la 8 giga. Ecranul lui Navon N670 este un TFT LCD de 5 inci cu o rezoluție de 480 pe 272 pixeli și poate reda undeva până la 65 de mii de culori. Pe partea de conectivitate, Navon NAVN670FEPR stă binișor deoarece are USB. Are un sistem de operare de la Micorsoft, mai exact Windows CE NET 6, iar restul software-ului e reprezentat de iGO Primo cu harta i Go Primo Full Europa (pentru țări ca Republica Cehă, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Albania, Andorra, Austria, Belgia, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Cetatea Vaticanului, Cipru, Croatia, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Italia, Letonia, Liechstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia și Portugalia).

Greutatea e mică – 175 grame, iar autonomia de lucru e undeva la două ore jumătate grație bateriei de 1600 mAh de tip Litiu Ion. Are funcție de eBook Reader, 40 de canale, hărțile pot fi vizonate 2D și 3D și este și media player (cu un difufuzor) deoarece poate reda multe tipuri de fișiere multimedia.

Un sistem de navigatie Navon NAVN670FEUPR iGO Primo e unul pentru oameni serioși și vine cu întreaga hartă a Europei. Prețul de circa 559-659 lei nu e așa de mare dar problema e că trebuie făcută precomandă. Oricum, dacă vrei un GPS de calitate atunci mai aștepți puțin până se lansează.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu