Navon NAVN260RO

Un GPS chiar ieftin dotat cu un ecran de 3.5 inci, iGo Amigo, ghidare vocală și harta completă a României este acest sistem de navigație Navon NAVN260RO. Harta României poate fi chiar și actualizată timp de un an gratuit deoarece acea hartă este versiunea din decembrie 2009. Programul iGO Amigo presupune o utilizare mai ușoară datorită unei interfețe mai prietenoase, mai rapid, meniu mai bine structurat deci optimizat, mod de căutare mai bun și vizionarea mai bună a traseului. O altă caracteristică ar fi ghidarea vocală care este în limba română și oferă un plus de siguranță șoferului deoarece acesta nu mai este obligat să se uita la ecran pentru a urma drumul corect. Acest gadget pentru mașină are un preț bun Vezi prețul special de azi » care cred că este unul destul de bun.

Poze

Pachetul
Instalat în mașină

Specificații tehnice

Procesorul este un model Centrality atlas III care vine cu o frecvenţă de 400 MHz. Pentru o memorie mai mare se poate opta pentru un card de tip SD sau MMC. Acesta poate fi mărită doar la 4 giga, suficient pentru stocarea de fişiere diverse. Capacitatea memoriei RAM este de 64 de MB, iar cea memoria ROM este tot de 64 de MB. Deci până aici specificaţiile sunt cam ca şi la majoritatea GPS-urile.

Spre deosebire de altele, acesta are un ecran de 3.5 inci cu aspect 4 pe 3. Acest ecran de tip tactil are o rezoluţie de 320 cu 240 pixeli. Pe partea de conectivitatea vine cu USB şi intrare căşti. Pe partea de software are Microsoft Windows CE versiunea 5.0 cu harta completă a României, program de navigare NavNGo iGO Amigo şi TMC.

Navon NAVN260RO este un gadget de dimensiuni mici care cântăreşte doar 156 de grame. Navon NAVN260RO suportă diverse fişiere în formate: audio (mp3, wav, wma), foto (jpeg, bmp, png) şi video (avi, mp4, 3gp, wmv). Bateria de tip Li-Ion de 1000 mAh oferă o autonomie generoasă de 3 ore. Există posibilitatea vizionării hărţii atât în format 2D cât şi în format 3D (relief, clădiri, poduri etc.).

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: este un gps compact şi ieftin, oferă o autonomie bună, poate reda fişiere de media în cele mai cunoscute formate şi are un design modern şi simplu.

Ca minusuri: un ecran de 5/4.3 inci ar fi fost ideal.

Concluzie

Un GPS sau sistem de navigaţie ca acest Navon NAVN260RO este o alternativă la un GPS scump şi care poate concura cu diverse mărci cunoscute.

Te-ar mai putea interesa