Navon N675 Plus BT, sistem navigație cu iGO Primo

Sistemul de navigație Navon N675 Plus BT e un GPS decent având în vedere că are program de navigare iGO și bluetooth. Tehnologia bluetooth devine utilă atunci când vreți să preluați apeluri fără a mai folosi mâinile. Nu trebuie neglijat faptul că oferă și un car kit hands free cadou care vă ușurează șofatul. Dar nu asta contează ci ecran de 5 inci, designul slim, rute inteligente, cele 45 de hărți etc. Deci are o acoperire mare având în vedere numărul mare de hărți incluse. Alternative există însă nu au un program de navigare așa de eficient și o construcție așa de bună. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată ca și predecesorul, doar că acesta aduce și câteva îmbunătățiri (nu mari dar de luat în considerare).

Montat
În maşină

Specificaţii tehnice

Se adresează doar soferilor de autoturisme deoarece cei care au mașini mai mari (tir/camion), au nevoie de un program de navigare ceva mai diferit. Procesorul acestui GPS e unul de tip Mstar MSB2521 ARM9 de 550 MHz. Nu e nevoie de un procesor foarte performant deoarece consumul de energie trebuie să fie mic. Pe partea de memorie are 4GB memorie internă, slot pentru card și o memorie RAM de 128 MB.

Ecranul de 5 inci are o rezoluție de 480 cu 272 pixeli, deci are rezoluția standard. Ca și conectivitate oferă: mini USB și bluetooth. Sistemul de operare e Windows CE versiunea 6.0 iar programul e iGo Primo. Autonomia e de 2.5 ore care e cât media, deoarece bateria sa e una de 950 mAh. Dar având în vedere că poate fi încărcat la mașină, nu cred că are mare importanță autonomia.

Poate reda filme, melodii, poze și chiar și fișiere text datorită interfeței sale. Nu sunt multe modele care să ofere și funcție de eBook Reader.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un ecran mare, interfață media, bluetooth, multe hărți ale Europei, poate fi folosit și pentru citit – ebook reader, suportă carduri de maxim 16GB și altele.

Minusuri: nu e chiar ieftin.

Concluzie

Acest Navon N675 Plus BT e un model fiabil și care merită încercat chiar dacă pare puțin cam scump deoarece funcția hands free e folositoare dacă vorbiți des la telefon în timp ce conduceți, iGo e un program de navigare foarte cunoscut și apreciat. Am pus jos un clip cu acel iGO de care vă ziceam:

Lasă un comentariu