Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Navon N675 iGO Primo

Acest sistem de navigaţie Navon N675 iGO Primo Full Europe face parte din noua gamă a acestui mare producător. Acesta vine cu programul de navigare iGO 8 care e unul dintre cele mai recomandate programe şi e probabil cel mai răspândit deoarece e cunoscut pentru eficienţa sa. Vine ca alternativă la N670. Aici mă refer la faptul că îşi caută cea mai bună rută, vă oferă infomaţii referitoare la eventuale popasuri (hoteluri, restaurante etc.) şi traduce orice limbă pentru dumneavoastră. Această variantă de Navon N675 vine cu harta completă a Europei care cuprinde circa 40 de hărţi complete, iar posesorul le poate actualiza fără nici o probleme şi gratuit. Acest iGo 8 îl găsim pe modele ca N490 fie că e RO sau Full Europe. E cunoscut şi pentru uşurinţa folosirii sale iar acesta poate fi instalat chiar şi pe smartphone-uri. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Montat

În maşină

Specificaţii tehnice

Procesorul folosit pentru a rula programul de navigare iGO e un SiRF Atlas V de 500 MHz şi cred că e suficient de bun. Pe partea de memorie stă destul de bine cu o memorie RAM de 128 MB şi una internă ROM de 2 giga. Pentru un spaţiu de stocare mai mare se poate alege un card de memorie de până în 8 giga. Spun asta în special că acest Navon N675 iGO Primo beneficiază de interfaţă multimedia. Adică poate reda fişiere foto, video şi audio. Ca plusuri vine cu mufă 3.5 mm şi un difuzor incorporat.

Pe partea de software N675 are un sistem de operare Microsoft Windows CE 6.0 şi programul iGO Primo. Are un ecran de 5 inci care reproduce 65k culori şi e unul tactil de 480 cu 272 pixeli. Are conectivitate USB şi bluetooth pentru a-l putea conecta la PC să actualizezi software-ul şi pentru a prelua apeluri telefonice fără a lua mâinile de pe volan.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: Navon N675 are interfaţă multimedia cu difuzor, ecran generos, software foarte bun, conţinutul pachetului e generos şi autonomie decentă.

Minusuri: probabil că nu care card inclus.

Concluzie

Acest Navon N675 e recomandarea mea pentru cei care au nevoie de un GPS pentru că urmează să plece în străinătate şi doreşte să câştige cât mai mult timp. Jos puteţi vedea acest program iGO pe un sistem de navigaţie similar:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu