Navon N670 Plus, sistem navigație

Navon N670 Plus e un GPS foarte bun și ieftin în același timp deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un sistem de navigație care are iGO și harta întregii Europe. Din păcate poate fi utilizat doar pe mașină, dar poate că unii mai inventivi îl vor adapta cumva la bicivletă, motor oei camion… ceea ce eu nu recomand. Stă bine pe partea de caracteristici, iar acest lucru îl poți vedea de la capitolul specificații tehnice.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea cum arată montat pe mașină. Se poate observa că arată precum restul modeleleor de la Navon și că nu vine cu ceva special pe partea de estetică. Poate că doar ecranul de 5 țoli e ceva mai deosebit deoarece există modele care au ecrande de 4 ori 4,3 țoli.

Instalat pe mașină

Specificaţii tehnice

Navon N670 Plus e un model care are 2GB flash ROM care pot fi măriți prin utilizarea unui card de maxim 8GB. Memorie RAM e mare și ea fiind de 128 mega, iar dacă vreți să-l conectați la un PC atunci acest lucru e posibil prin posturl USB. Ecranul său este de 5 inci și are o rezoluție de 480 pe 272 pixeli. Acest ecran e unul de mărime medie și e bun deorece nu vă va limita vizibilitatea.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; vine cu un program de navigație foarte cunoscut și apreciat – iGO 8; suportă carduri de 8GB; ecranul e unul de dimensiune medie deoarece are 5 inci și astfel hărțile vor fi văzute foarte clar; garanția e standard de 2 ani și poate că pe parcurs o să fie posibilă mărirea ei la mai mult.
Contra: era itneresantă și o varinată fără hartă, dar e mai bine să luați varianta cu hartă deoarece așa nu vă stresați degeaba.

Concluzie

Navon N670 e un GPS care ar putea fi considerat ca fiind premium, iar despre cum funcționează poate fi văzut din preview-ul de alături. Utilizarea sa nu e deloc complicată din moment ce are hartă, iar dacă nu vă descurcați atunci puteți citi ghidul cu instrucțiunile de utilizare ori eventual urmări un tutorial pe YouTube.

Te-ar mai putea interesa