Navigon 70 Premium

Sistemul de navigatie Navigon 70 Premium vine ca o alternativă la Navigon 40 Premium sau 70 Plus și are în plus un procesor mai bun, ecran de 5 inci și o baterie ceva mai mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și îl recomandă prețul care nu e chiar așa de mare având în vedere că este un GPS premium, ecranul de 5 inci, prezența bluetooth-ului, harta întregii Europe și alte caracteristici și funcții utile.

Poze

Pe masă
Instalat în maşină

Specificaţii tehnice

GPS-ul Navigon 70 Premium are un procesor ST Microelectronic, memorie RAM de 128 mega, slot memorie microSD și Flash ROM de 4 giga. Spre deosebire de 40 Premium, acest 70 Premium are ecran de 5 inci care are și el capabilități touch. Deși ecranul e de 5 inci trebuie să știți că nu este un GPS greu deoarece are doar 184 grame. Are TCM, iar la partea de conectivitate e dotat cu bluetooth și cu USB. Pe partea de software are instalată harta întregii Europe, iar sistemul de operare e Windows CE de la Microsoft. Bateria nu cred că a ține mai mult decât cea a modelului de 4 inci, deși are 1400 mAh deoarece ecranul e mai mare și va consuma mai mult din acumulator.

Păreri pro şi contra

Pro: ecran mare, bluetooth, multă memorie RAM și procesor ceva mai bun (acestea îl fac un GPS mai performant față de restul GPS-urilor)
Contra: nu este tocmai un GPS ieftin.

Preţuri

Aproximativ 899 lei este cel mai mic preț de pe piață și vă sigur vă asigur că nu o să găsiți mai ieftin niciunde. Dacă sunteți de părere că este mult prea scump atunci ar trebui să vă uitați și la cea mai ieftină variantă de GPS de la Navigon, adică la 40 Easy EE19 care costă undeva la 499 lei. Navigon 40 Premium ar fi cea mai bun GPS ca modelul prezentat în acest mini review. Despre preț pot spune că este puțin mai ieftin, dar trebuie să știți că are și o diagonală ceva mai mică.

Concluzie

Un sistem de navigatie Navigon 70 Premium este de recomandat pentru cei care vor un GPS mai special sau mai bun și vor să aibă pe el și harta întregii Europe, nu doar a Europei Vestice cum găsiți pe multe GPS-uri. Trebuie să știți că timp de 2 ani aveți la dispoziție actualizări gratuite la programele acestui sistem de navigație și asta vă va ajuta foarte mult deoarece e nasol să ai hărți vechi cu trasee inexistente, iar cu acest GPS nu cred că vi se va întâmpla așa ceva.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Navigon 70 Premium”

  1. Da m am hotarat am sa cumpar si eu unul sper sa nu regret.Multumesc de informatie.Am citit si eu cam tot ce era de citit la ei pe site, pacat ca nu specifica si chestia cu cat suporta maxim.in fine un 16 GB ar fii mai mult decat suficient, cred eu.

  2. L-am folosit pe ruta Sibiu-Iasi si nu mi-a facut nici cea mai mica problema si un prieten la folosit pina la Atena si mi-a spus ca e foarte bun.Merita toti banii.

Comentariile sunt închise.