Navigon 70 Plus

Un nou GPS marca Navigon e sistemul de navigație Navigon 70 Plus (Harta Europei) care vine ca o alternativă ceva mai ieftină (dar și cu mai puține dotări) la Navigon 70 Premium. O recomandă prețul mic, faptul că e un GPS nou, includerea hărții Europei în pachet, ecranul mare de 5 inch și posibilitate actualizării hărților gratuit timp de doi ani. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». O alternativă mult mai bună este Navigon 70 Caravan & Truck.

Poze

Pe masă
Instalat în maşină

Specificaţii tehnice

Navigon 70 Plus are procesor STA 2064, iar pe partea de memorie stă la fel de bine ca 70 Premium deoarece are 128 RAMi și memorie Micro SD maximă de 4 giga.
Ecranul e unul de inci și are o rezoluție de 480 pe 272 pixeli.
Pe partea de conectivitate are doar USB și nu are bluetooth ca varianta Premium.
Vine cu harta Full Europe, iar ca sistem de operare are Windows CE care e întâlnit pe majoritatea GPS-urilor moderne.
Greutatea e de sub 200 grame, iar bateria e una de 1400 mAh și e de tip Litiu Ion.
Pe partea de multimedia, dacă pot spune așa, are un difuzor și oferă posibilitatea de a adăuga memorie cu carduri microSD.

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran de 5 inci, nu e un aparat scump, are harta întregii Europe instalată, vine cu popularul sistem de operare Windows CE (întâlnit pe majoritatea GPS-urilor) și este un GPS nou de la Navigon. Nu ar trebui uitat și faptul că timp de 2 ani aveți la dispoziție actualizări gratuite ale hărților și acest lucru e foarte important deoarece așa nu o să aveți trasee inexistente.
Contra: nu are bluetooth (ar fi fost util pentru handsfree).

Preţuri

Aproximativ 799 lei este un preț mai mult decât acceptabil pentru un GPS cu ecran de 5 inci și astfel de capabilități. Totodată e și cel mai mic preț de pa piață. Spun asta deoarece am analizat oferta tuturor magazinelor de profil și nu am găsit un preț despre care să pot spune că e mai bun. Din poze s-a putut vedea că acest GPS Navigon arată ca restul modelelor de la aceștia. Ca alternative aș putea recomanda 70 Premium și 40 Plus. Ambele GPS-uri menționate anterior sunt foarte asemănătoare cu cel din acest mini review deoarece unul are ecran de 5 inci, iar celălalt are ecran de 4 inci și vine cu dotări Plus.

Concluzie

Dacă te interesează un GPS ieftin pentru străinătate atunci acest sistem de navigație Navigon 70 Plus Harta Europa ar fi foarte bun deoarece are harta Europei și dotări aproape premium.

Te-ar mai putea interesa