Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Navigon 70 Caravan & Truck

Un GPS sau sistem de navigaţie ca acest sistem de navigaţie Navigon 70 Caravan & Truck Premium este numai bun pentru şoferii de TIR, pentru cei care conduc în caravană dar şi şoferilor de maşini mai mici. Indiferent de autovehiculul pe care-l conduceţi acesta vine cu cele mai noi tehnologii. O tehnologie foarte interesantă este Motion Senzor (senzor de mişcare) care permite utilizarea ecranului fără să-l atingeţi. Navigon 70 Premium Caravan & Truck  vine şi cu Professional Voice Command 2.0 care este o altă modalitate de utilizare a GPS-ului, cu care puteţi efectua apeluri sau introducere o nou destinaţie. Cu ajutorul Active Lane Assistant veţi ştiţi când să treceţi de ep o bandă pe alta pentru a nu greşi traseul. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi o alternativă mai ieftină este Navigon 70 Plus.

Poze

Pe masă

Instalat în maşină

Specificaţii tehnice

Are un procesor destul de performant. Memoria GPS-ului poate fi mărită cu un card de microSD. Memoria RAM este de 128 de MB iar cea ROM este de 4 giga. Ecranul este unul tactil de 5 inci. Acest 70 Premium Caravan & Truck vine cu TMC, conectivitatea PC USB 2.0 şi bluetooth. Ca sistem de operare are Microsoft Windows CE şi vine cu harta completă a Europei care cuprinde următoarele ţări: Austria, Benelux, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Finlanda, Norvegia, Portugalia, România, Spania, Suedia, Elveţia, Marea Britanie, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia şi Slovacia.

Are o greutatea de numai 180 de grame, deci este destul uşor pentru a fi transportat într-o geantă. Pe partea de multimedia vine cu un difuzor. Are o baterie de 1400 mAh de tip Li-Ion. Ca şi caracteristici speciale are: Last Mile, SightSeeing, My Routes, MyBest POI, SightSeeing Tour, Fresh, Reality View Pro, Fresh Maps, Active lane assistant şi TMC Routing Info.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Design-ul este unul modern şi dă un plus de eleganţă interiorului maşinii. Vine cu multe funcţii şi aplicaţii utile, cum ar fi Fresh Maps (puteţi actualiza harta completă a Europei).

Din păcate costă destul de mult pentru un şofer de maşină dar pentru un şofer de TIR un astfel de gadget este necesar pentru a ajunge la destinaţie într-un timp optim şi cu un efort minim.

Concluzie

Un Navigon 70 Caravan & Truck ar putea fi o investiţie făcută cu cap pentru şoferii de TIR şi nu numai  datorită funcţionalităţii şi utilităţii sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu