≡ Meniu

Navigon 70 Caravan & Truck

Un GPS sau sistem de navigaţie ca acest sistem de navigaţie Navigon 70 Caravan & Truck Premium este numai bun pentru şoferii de TIR, pentru cei care conduc în caravană dar şi şoferilor de maşini mai mici. Indiferent de autovehiculul pe care-l conduceţi acesta vine cu cele mai noi tehnologii. O tehnologie foarte interesantă este Motion Senzor (senzor de mişcare) care permite utilizarea ecranului fără să-l atingeţi. Navigon 70 Premium Caravan & Truck  vine şi cu Professional Voice Command 2.0 care este o altă modalitate de utilizare a GPS-ului, cu care puteţi efectua apeluri sau introducere o nou destinaţie. Cu ajutorul Active Lane Assistant veţi ştiţi când să treceţi de ep o bandă pe alta pentru a nu greşi traseul. Are un preț bun Vezi prețul special de azi  şi o alternativă mai ieftină este Navigon 70 Plus.

Poze

Pe masă

Instalat în maşină

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Are un procesor destul de performant. Memoria GPS-ului poate fi mărită cu un card de microSD. Memoria RAM este de 128 de MB iar cea ROM este de 4 giga. Ecranul este unul tactil de 5 inci. Acest 70 Premium Caravan & Truck vine cu TMC, conectivitatea PC USB 2.0 şi bluetooth. Ca sistem de operare are Microsoft Windows CE şi vine cu harta completă a Europei care cuprinde următoarele ţări: Austria, Benelux, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Finlanda, Norvegia, Portugalia, România, Spania, Suedia, Elveţia, Marea Britanie, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia şi Slovacia.

Are o greutatea de numai 180 de grame, deci este destul uşor pentru a fi transportat într-o geantă. Pe partea de multimedia vine cu un difuzor. Are o baterie de 1400 mAh de tip Li-Ion. Ca şi caracteristici speciale are: Last Mile, SightSeeing, My Routes, MyBest POI, SightSeeing Tour, Fresh, Reality View Pro, Fresh Maps, Active lane assistant şi TMC Routing Info.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Design-ul este unul modern şi dă un plus de eleganţă interiorului maşinii. Vine cu multe funcţii şi aplicaţii utile, cum ar fi Fresh Maps (puteţi actualiza harta completă a Europei).

Din păcate costă destul de mult pentru un şofer de maşină dar pentru un şofer de TIR un astfel de gadget este necesar pentru a ajunge la destinaţie într-un timp optim şi cu un efort minim.

Concluzie

Un Navigon 70 Caravan & Truck ar putea fi o investiţie făcută cu cap pentru şoferii de TIR şi nu numai  datorită funcţionalităţii şi utilităţii sale.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu