Myria Supreme DBX-RK1001, tabletă dual core

Dacă vrei o tabletă simplă pentru jocuri și navigat pe web atunci eu îți recomand acest model Myria Supreme DBX-RK1001. Vine cu procesor dual core, suficientă memorie RAM și sistem de operare Android 4.2. Iar, ecranul său e unul de 10 inci așa încât să poți vedea filme și pagini net la calitate bună.

Acest tablet vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un dispozitiv foarte bun și care e stabil grație sistemului de operare Android versiunea 4.2. Dacă vă întrebați de ce nu are 4.4 atunci tocmai acesta e răspunsul, adică faptul că 4.2 e mai stabil.

Tableta
Tableta

Ca detalii tehnice care te-ar interesa aș menționa ecranul mare de 10.1 inci cu rezoluție 1024×600 pixeli, procesorul Rockchip RK 3168, cipul grafic PowerVR SGX544 și existența a două camere (una pentru fotografiat, iar cealaltă pentru vorbit pe Skype).
La capitolul conectivitate se poate lăuda cu o mulțime de porturi, dar nu are modem 3G incorporat. Normal că poți conecta un stick 3G cum e cel de la Digi, dar nu știu să zic ce modele sunt compatibile.

Plusurile acestui model sunt aspectul plăcut, că bateria ține mult (vreo 5 ore, dar poate să țină și mai mult dacă nu te joci prea mult pe ea) și că are niște componente care oferă o performanță peste medie.
Lucrurile negative ar fi că nu are o rezoluție mai mare la ecran și că procesorul nu e quad core. Nu știu dacă impactul unui procesor quad asupra performanței ar fi fost mare, dar impactul unui ecran HD ar fi fost foarte mare.

Deci, dacă vrei o tabletă pentru net și jocuri atunci asta ar fi perfectă. Accesul la informație e de vreo 5 ori mai rapid în comparație cu laptopul deoarece tableta o folosești mai natural și e tot timpul pornită. Deci, acest gadget e unul deosebit de util.

Mi-aș fi dorit să pot posta și un clip cu acest dispozitiv, dar a apărut recent pe piață și nu a apucat nimeni să facă un video review.

Lasă un comentariu