Myria Supreme DBX-RK1001, tabletă dual core

Dacă vrei o tabletă simplă pentru jocuri și navigat pe web atunci eu îți recomand acest model Myria Supreme DBX-RK1001. Vine cu procesor dual core, suficientă memorie RAM și sistem de operare Android 4.2. Iar, ecranul său e unul de 10 inci așa încât să poți vedea filme și pagini net la calitate bună.

Acest tablet vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv foarte bun și care e stabil grație sistemului de operare Android versiunea 4.2. Dacă vă întrebați de ce nu are 4.4 atunci tocmai acesta e răspunsul, adică faptul că 4.2 e mai stabil.

Tableta
Tableta

Ca detalii tehnice care te-ar interesa aș menționa ecranul mare de 10.1 inci cu rezoluție 1024×600 pixeli, procesorul Rockchip RK 3168, cipul grafic PowerVR SGX544 și existența a două camere (una pentru fotografiat, iar cealaltă pentru vorbit pe Skype).
La capitolul conectivitate se poate lăuda cu o mulțime de porturi, dar nu are modem 3G incorporat. Normal că poți conecta un stick 3G cum e cel de la Digi, dar nu știu să zic ce modele sunt compatibile.

Plusurile acestui model sunt aspectul plăcut, că bateria ține mult (vreo 5 ore, dar poate să țină și mai mult dacă nu te joci prea mult pe ea) și că are niște componente care oferă o performanță peste medie.
Lucrurile negative ar fi că nu are o rezoluție mai mare la ecran și că procesorul nu e quad core. Nu știu dacă impactul unui procesor quad asupra performanței ar fi fost mare, dar impactul unui ecran HD ar fi fost foarte mare.

Deci, dacă vrei o tabletă pentru net și jocuri atunci asta ar fi perfectă. Accesul la informație e de vreo 5 ori mai rapid în comparație cu laptopul deoarece tableta o folosești mai natural și e tot timpul pornită. Deci, acest gadget e unul deosebit de util.

Mi-aș fi dorit să pot posta și un clip cu acest dispozitiv, dar a apărut recent pe piață și nu a apucat nimeni să facă un video review.

Lasă un comentariu