Myria StyleV8, desktop performant

Myria StyleV8 e un desktop care ar putea fi considerat de gaming, dar pe bani puțini. Asta pentru că vine cu placă grafică AMD Radeon HD 8570D, care deși e integrată scoate undeva la 612 puncte în benchmark.
Eu aș recomanda acest desktop cuiva pasionat de jocuri, dar care nu vrea să le joace la detalii maxime… de asemenea poate fi utilizat cu succes la vizionat clipuri și navigat pe Internet. Pe scurt, e un calculator pentru cineva cu pretenții, dar cu un buget limitat.

Vine cu o arhitectură AMD destul de nouă, dar placa grafică neavând propria memorie face ca acest calculator să aibă un preț bun Vezi prețul special de azi ». Normal că în acesta nu e inclus monitorul. Eu recomand un monitor Samsung ca LS22B150NS.
Pentru a vă face o părere despre cum arată carcasa am pus o poză cu ea. E vorba despre un model Floston, însă nu e obligatoriu ca desktop-ul să vină cu această carcasă. Cu siguranță o să vină cu modelul prezentat pe site-ul magazinului.

Carcasa
Carcasa

Pe lângă procesorul quad core model A8-6600k și placa grafică deosebită, acest PC are 6GB memorie și hard de 1TB. Nu trebuie să vă faceți probleme că nu are SSD deoarece hardul e unul rapid și nici nu aveți nevoie de mai multă putere. Poate că dacă sunteți programator și aveți nevoie de mai multă putere la compilarea programelor atunci ați putea merge pe varianta instalării unui program de genul RAM disk… dar asta e mai mult pentru avansați.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model ar fi cei 6GB memorie RAM (care vor ajuta ca sarcinile să ruleze foarte rapid), procesorul cu 4 nuclee, placa grafică echivalentă unei Intel HD și carcasa care arată destul de bine. Un lucru care ar fi fost interesant la acest model ar fi prezența unui sistem de operare, fie el și Windows 7 Starter.

Concluzia mea referitoare la acest model e că e bun, aplicațiile rulând bine și Internetul mergând excelent. Datorită faptului că nu are SSD nu l-aș recomanda pentru Internet 1000Mbps, ci mai degrabă pentru maxim 100Mbps.

Te-ar mai putea interesa