Myria Power K711L, model 7 inci

Myria Power K711L e un dispozitiv cu ecran de 7 inci, procesor dual core și memorie internă de 8GB. Sistemul de operare e unul stabil deoarece e vorba despre Android 4.2, iar dacă te interesează jocurile atunci găsești foarte multe în Android Market (Google Play).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar acesta face telefonul perfect pentru cineva care nu are prea mulți bani dar vrea un gadget performant pentru divertisment. Dacă vă interesează cum arată atunci din poza de alături poți vedea mai bine cum arată acest model.

Tableta
Tableta

Pe partea de specificații se poate lăuda cu un ecran de 7 inci care are o rezoluție de 1024×600 pixeli, procesor AllWinner A20 (model de tip dual core) și cip grafic Mali 400. La acest model memoria RAM e una de 1GB, iar acest lucru te va ajuta la o rulare fluentă a jocurilor și a aplicațiilor. Pe partea de spațiu de stocare are doar 8GB, dar din aceștia doar 6GB sunt utilizabili.
Dacă vreți mai mult spațiu de stocare atunci puteți opta pentru un card Micro SD, tableta de față suportând până în 32 giga.

Atuurile acestui model ar fi costul de achiziție foarte mic, aspectul plăcut, performanțele decente și portabilitatea ok (bateria ține de la 4 ore în sus). Nu are 3G, dar vestea bună e că poți conecta un stick/modem 3G, dar nu pot să spun cu exactitate ce modele sunt compatibile.
Ca minusuri aș menționa lipsa unui procesor quad și că webcam-ul nu are o rezoluție mai mare. Nu strica nici dacă avea o rezoluție mai mare a ecranului, dar e bine și așa.

Concluzia mea legată de acest model e că este foarte bun pentru cineva în căutarea unei soluții cu care să aibă acces rapid la informație. Accesul la informație e mult mai rapid decât de pe un laptop deoarece tableta e pornită tot timpul, iar din această cauză poți accesa netul în maxim 1 minut.

Un comentariu la „Myria Power K711L, model 7 inci”

Lasă un comentariu