Myria Pocket, tableta de 8 inci

Tableta Myria Pocket e una destul de mare însă nu e cea mai mare de pe piață. Diagonala ecranului e mare însă ecranul poate părea mic în comparație. Are un design simplu și nu e singura tabletă care arată cam așa. Oricum asta nu prea contează, e mai important ce poate să facă. Performanțele sale sunt modice dar nici nu e nevoie de mai mult cât timp vă rezumați doar la navigare web și ceva aplicații. Poate că nu veți găsi un telefon în acest preț, dar autonomia între cele 2 diferă. Nu o puteți ține într-o singură mână având în vedere că are un format 4 pe 3, poate doar dacă era 16 pe 9 și avea margini înguste.

E ieftin , performant și compact, acestea sunt motivele principale pentru care vi-l recomand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Ecranul de 8 inci are o imagine HD (1024 cu 768 pixeli), tehnologie touch și iluminare LED. E bine că are aceste caracteristici dar era loc și de mai bine. Procesorul Dual Core de 1.5 GHz e o alegere bună. Pe partea de memorie internă are 8GB stocare și 1GB RAM.

Dotările unei tablete sunt foarte importante pentru cei care nu au un alt gadget portabil: 2 camere foto, WIFi, 3G prin modem extern, HDMI, port audio etc. Autonomia prea a fi ok chiar și când navigație pe web – 5 ore maxim. Versiunea de Android e 4.1 care e numită Jelly Bean, dar nu e ultima. Accesoriile incluse sunt cele care deja le știți de la alte tablete.

Plusuri: autonomie bună pentru o tabletă așa de mare, HDMI, 2 camere foto, compactă, accesibilă etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Myria Pocket e o alegere foarte ieftină deoarece nu sunt prea multe ca și aceasta, majoritatea au un ecran mai mic (7 inci). Cam toate tabletele noi au cel puțin un procesor cu două nuclee, Android 4.1 etc. Nu e nevoie să dați prea mulți bani pe o tabletă, în special că apar din ce în ce mai des tot alte tehnologii. Astfel tablete se ieftinesc tot mai mult și parcă e mai rentabil să cumperi o tabletă decât un laptop (dacă deja ai un desktop).

Te-ar mai putea interesa