Myria ManagerV16, desktop office

Sistemul Myria ManagerV16 e unul pentru persoanele care nu au mari pretenții când vine vorba despre un calculator. Cu un PC precum acesta poți naviga pe Internet, asculta muzică și viziona filme… chiar și unele HD. Multă lume îți cumpără calculatoare cu plăci video dedicate și specificații exagerate, dar dacă nu ai nevoie de mai mult atunci nu are rost să arunci cu bani pe ceva ce nu o să folosești vreodată… deci acest comp e foarte bun pentru cineva care folosește calculatorul pentru navigat pe Facebook și lucruri similare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare. În momentul de față e disponibil și un pachet promo alături de un monitor, iar dacă îl cumperi alături de monitor atunci ai o reducere.

Carcasa
Carcasa

Specificațiile acestui comp sunt bune deoarece vine cu un procesor Pentium G2020 de tip dual, placă video Intel HD și un hard de 500. Multă lume își cumpără laptopuri, dar un laptop cu aceste specificații ar costa undeva la 2000 de lei, iar acest desktop+monitor te costă undeva la sub 1400 lei, deci economisești undeva la 500-600 lei pe puțin. Din păcate, pe partea de soft nu vine cu Windows, ci cu Linux, dar tot e bine că vine cu ceva…. decât nimic.

Lucrurile bune la acest model sunt prețul deloc mare, performanțele superioare oricărui laptop cu caracteristici similare și posibilitatea de a adăuga sau schimba componente (pentru a schimba ceva în el trebuie să mergeți la service, dacă nu atunci o să pierdeți garanția). Singurul lucru care ar fi putut fi mai bun la acest model ar fi fost prezența Windows, dar atunci mă gândesc că prețul ar fi crescut cu vreo 200-300 de lei.

În concluzie, dacă vrei un desktop simplu, dar puternic atunci modelul de față ar putea fi alegerea perfectă. S-a ales denumirea de Manager V16 dearece e un desktop numai bun pentru o firmă mică, dar și acasă.

Te-ar mai putea interesa