Myria LiveV9, desktop de jocuri

Dacă te interesează jocurile atunci nu poți decât să-ți cumperi un PC care le suportă, iar un astfel de model e acest Myria LiveV9. Vine cu niște componente de top, iar din această cauză o să te poți juca orice joc pe el. Normal că fiind un desktop o să poți înlocui componentele sau să adaugi unele noi, dar asta poate fi realizat doar la service… dacă o faci tu atunci o să pierzi garanția.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Mie nu mi se pare deloc mare deoarece vine cu ce e mai bune și stabil pe piață… până și carcasa e una de calitate de la Zalman.

Carcasa
Carcasa

Vine cu un procesor dual core marca Intel, mai exact un Intel i3-3240 (scoate 4275 la benchmark de CPU), placă video dedicată Radeon HD 6570 (are 752 puncte la un vide benchmark) și 6GB memorie RAM. Deci, această placă video nu e la fel de bună precum un model HD 7750 care scoate 1629 puncte la benchmark, dar merge. Hardul e unul foarte încăpător de 1000 de giga, iar asta înseamnă că o să poți stoca câte filme sau muzică vrei pe el… fără să-ți faci prea mari probleme cu referire la spațiu.

Lucrurile bune legate de acest model ar fi componentele puternice și stabile, posibilitatea de a rula jocuri la calitate Full HD și posibilitatea de upgrade. Mi-ar fo plăcut și mai mult dacă ar fi avut Windows preinstalat, dar asta ar fi însemnat un preț de achiziție ceva mai mare. Oricum, pe Linux jocurile u o să ruleze prea bine.

În concluzie, dacă vreți un desktop performant și accesibil ca preț atunci vă recomand acest model. În opinia mea nu e nevoie să-i faceți upgrade în următorii 2 ani, dar dacă doriți acest lucru atunci e posibil (numai la service deoarece în rest o să pierdeți garanția). Ca OS eu aș recomanda Windows 7 deoarece e stabil, iar driverele care trebuie instalate sunt cele care vin pe CD-uri.

Te-ar mai putea interesa