Myria LiveV16, desktop gaming

Pentru cei dispuși să investească într-un PC de gaming am o recomandare – Myria LiveV16. Vine cu ce e mai nou pe piață, adică procesor Haswell și placă GeForce din seria GTX700. Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar nu cred că o să vă fie greu să instalați Windows pe el.
Unii aleg să-și facă calculatoare pe bucăți/componente, dar eu vă recomand să cumpărați un PC gata asamblat deoarece e făcut de specialiști care știu care componente se împacă între ele așa încât performanțele să fie maxime.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai bun, inclusiv o carcasă cu aspect agresiv numită NZXT LeXa S. Nu vine cu monitor, ci doar cu mouse și tastatură. Un monitor care eu îl recomand e LS22B150NS de la Samsung și asta deoarece are un timp de răspuns de 5 milisecunde și unghiuri de vizibilitate excelente.

Carcasa
Carcasa

LiveV16 vine cu procesor i7-4770k din generația Haswell (scoate 10324 puncte în benchmark), 8GB memorie RAM, SSD, HDD și placă video GTX 760 care are 256 biți (scoate 5016 puncte la benchmark). SSD-ul e unul rapid deoarece are suport SATA3 și hardul e unul foarte încăpător de 1TB. Deci, PC-ul acesta poate fi utilizat la orice joc, dar și la descărcat de pe Internet la viteză Gigabit (1000Mbps).

Punctele forte ale acestui model ar fi componentele de top, prețul deloc exagerat pentru ce poate și posibilitatea actualizării componentelor la un moment dat (acest lucru nu va fi necesar în următorii 2 ani). Singurul minus e lipsa sistemului de operare, însă nu o să vă fie greu să instalați Windows 7 ori 8.1 pe el. Dacă o să instalați 8.1 atunci trebuie să aveți grijă ca sistemul de operare să instaleze driverele automat deoarece doar driverele care vine cu PC-ul sunt bune și vor oferi performanță maximă.

În rest, acesta e unul dintre cele mai bune desktop-uri de pe piață dacă e să ne uităm la performanțe și preț. Referitor la performanțele plăcii video, din clipul de alături se poate vedea mai bine ce poate. În opinia mea FPS-urile vor fi foarte bune chiar și la rezoluție maximă și detalii high deoarece componentele sunt foarte bune.

Te-ar mai putea interesa