Myria LiveV10, desktop multimedia

Dacă vrei un sistem desktop foarte bun atunci eu îți recomand acest Myria LiveV10 deoarece nu doar arată bine, ci are și niște specificații peste medie. Vine cu procesor i5, 4GB memorie RAM și cu un hard de un terra. Aceste caracteristici te vor ajuta să vezi fără probleme filme HD, iar unitatea optică te va ajuta să vezi filme de pe DVD-uri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un desktop cu perifericele incluse (mouse și tastatură), iar dacă nu ai un monitor atunci eu îți recomand un monitor precum LS22B150NS de la Samsung.

Carcasa
Carcasa

Pe partea de specificații tehnice acest calculator are un procesor i5-4440 (4 nuclee și tot atâtea thread-uri) cu placă video Intel HD 4600, placă de bază ASROCK H81M-DGS și memorie Zeppelin DDR3 1600 (placa de bază și memoria ar putea fi diferite). Hardul e unul rapid, dar și foarte spațios în același timp deoarece are 1TB. După cum ați observat, carcasa arată foarte bine și asta e așa deoarece vine cu o carcasă Zalman T1 ZM-T1.
Placa de rețea e una Gigabit, deci teoretic dacă aveți o conexiune Gigabit atunci o să aveți viteze de peste 250 Mbps… dacă o să descărcați cu programe care se folosesc de segmente pentru a accelera descărcarea (de exemplu uTorrent sau extensia Down ThemAll pentru Firefox).

Lucrurile bune la acest model sunt faptul că nu e deloc scump, componentele performante (de exemplu, procesorul scoate 6520 puncte la benchmark), posibilitatea de a-i face upgrade (acest lucru se poate face doar la service deoarece în rest o să pierdeți garanția) și perifericele incluse în pachet. Părțile mai puțin bune sunt lipsa sistemului de operare și a unei plăci vide cu memorie dedicată, însă aceste lucruri fac ca desktop-ul să fie mai ieftin. Nu prea văd utilitatea unității optice… poate că o să vă fie folositoare doar dacă sunteți un gamer,dar cum nu are placă video cum memorie dedicată…

În concluzie, dacă vrei un calculator performant pentru jocuri nu prea complicate, pentru filme Blu-ray și sarcini care au nevoie de o putere mare de procesare atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Myria LiveV10, desktop multimedia”

Comentariile sunt închise.