Myria ETW708G

Myria ETW708G e cel mai vândut e-book reader, dacă nu mă înșel, și asta pentru că nu costă mult, are un ecran color de 7 inci, poate fi utilizat pentru a asculta muzică și a viziona filme și vine cu un sistem de operare capabil – Linux. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul fără competiție. Cât despre brand trebuie menționat că e unul românesc, iar produsele oferite de acesta sunt de calitate. Față de alte modele îi puteți atașa un card (vezi carduri micro SD compatibile).

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că e vorba despre un produs de culoare albă cu niște dimensiuni normale. Din această cauză nici greutatea sa nu e prea mare, putând fi luat cu ușurință într-o geantă sau chiar un buzunar mai mare. Seamănă destul de mult cu un Kindle de la Amazon, doar că e mult mai ieftin.

Scos din cutie
Scos din cutie

Specificaţii tehnice

ETW708G are un ecran clar de 7 inci, iar ce e deosebit e faptul că e color. În ciuda faptului că poate face multe, bateria ține mult. Astfel, aceasta ține cam așa: 6-8 de lectură, aprox. 5 ore de redare video şi vreo 30 de ore de muzică. Poate citi multe formate media, deci nu e doar un ebook reader, ci și un player.
Venind cu Linux asta înseamnă că funcționalitatea i se poate extinde, însă mai mult ca sigur că doar cu root. Din păcate nu știu cum se numește această tabletă în alte țări și de aceea va fi greu să găsiți un kit de root. Oricum, eu nu recomand să-i faceți root deoarece sunt șanse mari să o stricați.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul incredibil de bun; garanția standard e de 2 ani și poate că pe viitor va putea fi mărită la mai mult; bateria e una care are o autonomie decentă; poate reda chiar și formatul *.mkv caracteristic filmelor pirat; are un design plăcut… la fel și culoarea care aduce a premium.
Contra: nimic.

Concluzie

Trebuie spus că am văzut puține readere albe și de aceea acesta îmi place așa de mult. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar memoria de 4GB e suficientă (puteți cumpăra un card compatibil). Din această cauză o să puteți băga multe cărți pe ea fără a vă face probleme că i se umple memoria.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Myria ETW708G”

  1. Are memorie de 1GB, dar am cumparat un micro card SD de 4GB cu 25Ron. Se poate folosi card de pana la 8GB. Sunt in general multumit de el, nu-l folosesc doar pt. citit, si pentru a purta pozele de familie.

Comentariile sunt închise.