≡ Meniu

Myria DC0236-4GB, tabletă românească cu Android

Actualizare: Tableta Myria DC0236-4GB vine acum la un preț de 299 lei, având o reducere de 50 lei. Profită de ofertă și i-ați o husă Lemontti Alcanta pentru tableta 7″ de banii economisiți. Dacă această ofertă ți se pare că nu e prea tare atunci trebuie să știi că există lichidări de stocuri la tablete prin care ai până la 30% discount la tabletele din promoție și poate găsești ceva care să-ți placă mai mult.

Articolul din 28.03.2013:
Dacă ești o persoană conectată atunci ai nevoie și e un tablet PC foarte bun la un preț accesibil – Myria DC0236-4GB. Acest gadget e o tabletă românească cu Android sau mai bine spus o tabletă sub brand românesc. Dacă nu știați prea multe despre brandul Myria atunci ar trebui spus că e o firmă care se ocupă, printre altele, și cu realizarea de desktop PC-uri.
Nu costă deloc mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi , iar datorită acestui preț cred că vă permiteți o husă Lemontti Alcanta pentru tableta 7″ și eventual un card Micro SD.

Aspect

Din imaginea de alături vă puteți face o părere aproximativă despre cum arată tableta de față. Se poate vedea că e un model negru cu un ecran mediu ca mărime.

Tableta

Tableta

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor single core Allwinner A10 și cu o placă video Mali 400. Din cauza acestor componente, dar și a memoriei de 512 mega de RAM DDR3 jocurile vor merge destul de bine. Memoria internă e de doar 4GB, iar spațiul util e de circa 1-2 giga, restul fiind ocupat de sistemul de operare. Deci, v-aș recomanda să luați un card compatibil pentru a compensa memoria mică.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția e de 2 ani; ecranul e unul clar cu rezoluție 800 pe 480 pixeli; sistemul de operare e unul de ultimă oră, adică Android 4; vine cu porturi de ultimă generație cum ar fi mini HDMI și mini USB; playerul incorporat e unul foarte capabil putând să redea multe tipuri de fișiere
Contra: nu are 3G, dar există modelul Myria DC-0222 care are 3G incorporat.

Concluzie

Modelul de față ar fi o tabletă foarte bună pentru navigat pe Internet, dar poate rula destul de bine jocuri gen Real Racing 3 sau Strikefleet Omega. Trebuie subliniat faptul că nu e un model special de jocuri, dar le poate rula.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • florin

    Cea mai proasta tableta se blochează se mișcă greu am dat și o căruță de bani pe ea nu merita sa o cumpărați este o mare teapa

Lasă un comentariu