Myria DC0236-4GB, tabletă românească cu Android

Actualizare: Tableta Myria DC0236-4GB vine acum la un preț de 299 lei, având o reducere de 50 lei. Profită de ofertă și i-ați o husă Lemontti Alcanta pentru tableta 7″ de banii economisiți. Dacă această ofertă ți se pare că nu e prea tare atunci trebuie să știi că există lichidări de stocuri la tablete prin care ai până la 30% discount la tabletele din promoție și poate găsești ceva care să-ți placă mai mult.

Articolul din 28.03.2013:
Dacă ești o persoană conectată atunci ai nevoie și e un tablet PC foarte bun la un preț accesibil – Myria DC0236-4GB. Acest gadget e o tabletă românească cu Android sau mai bine spus o tabletă sub brand românesc. Dacă nu știați prea multe despre brandul Myria atunci ar trebui spus că e o firmă care se ocupă, printre altele, și cu realizarea de desktop PC-uri.
Nu costă deloc mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar datorită acestui preț cred că vă permiteți o husă Lemontti Alcanta pentru tableta 7″ și eventual un card Micro SD.

Aspect

Din imaginea de alături vă puteți face o părere aproximativă despre cum arată tableta de față. Se poate vedea că e un model negru cu un ecran mediu ca mărime.

Tableta
Tableta

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor single core Allwinner A10 și cu o placă video Mali 400. Din cauza acestor componente, dar și a memoriei de 512 mega de RAM DDR3 jocurile vor merge destul de bine. Memoria internă e de doar 4GB, iar spațiul util e de circa 1-2 giga, restul fiind ocupat de sistemul de operare. Deci, v-aș recomanda să luați un card compatibil pentru a compensa memoria mică.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția e de 2 ani; ecranul e unul clar cu rezoluție 800 pe 480 pixeli; sistemul de operare e unul de ultimă oră, adică Android 4; vine cu porturi de ultimă generație cum ar fi mini HDMI și mini USB; playerul incorporat e unul foarte capabil putând să redea multe tipuri de fișiere
Contra: nu are 3G, dar există modelul Myria DC-0222 care are 3G incorporat.

Concluzie

Modelul de față ar fi o tabletă foarte bună pentru navigat pe Internet, dar poate rula destul de bine jocuri gen Real Racing 3 sau Strikefleet Omega. Trebuie subliniat faptul că nu e un model special de jocuri, dar le poate rula.

Un comentariu la „Myria DC0236-4GB, tabletă românească cu Android”

  1. Cea mai proasta tableta se blochează se mișcă greu am dat și o căruță de bani pe ea nu merita sa o cumpărați este o mare teapa

Lasă un comentariu