Myria DC-0222, tabletă ieftină cu 3G

Myria DC-0222 e un tablet PC care vine ca o alternativă la Myria DC0236-4GB. Principalele atuuri ar fi memoria mare de 1GB, modulul 3G incorporat, ecranul de 7 inci clar, portul HDMI și multe altele. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă bugetul vă permite atunci v-aș recomanda o husă Lemontti Alcanta pentru tableta 7″.

Aspect

E un model cu ecran de 7 inci a cărui rezoluție e de 1024 x 600, iar acest lucru înseamnă că o să puteți vizita site-urile la aceeași claritate ca pe calculator. Având port HDMI nu vă oprește nimeni din a viziona conținutul tabletei pe un televizor sau pe un dispozitiv care are HDMI in.

Tableta
Tableta

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor Allwinner A10 și o placă grafică Mali 400 ceea presupune că o să puteți rula rapid orice joc. Mai mult de atât, datorită memoriei de 1024 MB RAM o să puteți rula aplicațiile fluent fără ca acestea să se blocheze. Dacă memoria de 8GB e prea puțin atunci puteți atașa un card Micro SD compatibil.

Păreri pro şi contra

Pro: poți avea Internet oriunde deoarece are Wi-Fi și 3G; are toate porturile de care vei avea nevoie vreodată și aici mă refer la USB și HDMI; autonomia e una ridicată, iar bateria poate să țină până la 10 ore în funcție de cum folosiți gadgetul; vine cu cel mai bun sistem de operare pentru tablete – Android 4 și are acces la Android Market/Google Play Store.
Contra: nimic.

Concluzie

Modelul de față e util celora care au nevoie de o tabletă la lucru, iar în acest sens 3G-ul incorporat e foarte util. Despre cum arată, ce poate și ce e livrat în pachet puteți vedea mai multe din clipul de alături. Despre portabilitate numai de bine pentru că bateria ține până la 10 ore, iar greutatea e de 400 grame, cu aproximație.

Te-ar mai putea interesa