≡ Meniu

Myria DC-0222, tabletă ieftină cu 3G

Myria DC-0222 e un tablet PC care vine ca o alternativă la Myria DC0236-4GB. Principalele atuuri ar fi memoria mare de 1GB, modulul 3G incorporat, ecranul de 7 inci clar, portul HDMI și multe altele. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi , iar dacă bugetul vă permite atunci v-aș recomanda o husă Lemontti Alcanta pentru tableta 7″.

Aspect

E un model cu ecran de 7 inci a cărui rezoluție e de 1024 x 600, iar acest lucru înseamnă că o să puteți vizita site-urile la aceeași claritate ca pe calculator. Având port HDMI nu vă oprește nimeni din a viziona conținutul tabletei pe un televizor sau pe un dispozitiv care are HDMI in.

Tableta

Tableta

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor Allwinner A10 și o placă grafică Mali 400 ceea presupune că o să puteți rula rapid orice joc. Mai mult de atât, datorită memoriei de 1024 MB RAM o să puteți rula aplicațiile fluent fără ca acestea să se blocheze. Dacă memoria de 8GB e prea puțin atunci puteți atașa un card Micro SD compatibil.

Păreri pro şi contra

Pro: poți avea Internet oriunde deoarece are Wi-Fi și 3G; are toate porturile de care vei avea nevoie vreodată și aici mă refer la USB și HDMI; autonomia e una ridicată, iar bateria poate să țină până la 10 ore în funcție de cum folosiți gadgetul; vine cu cel mai bun sistem de operare pentru tablete – Android 4 și are acces la Android Market/Google Play Store.
Contra: nimic.

Concluzie

Modelul de față e util celora care au nevoie de o tabletă la lucru, iar în acest sens 3G-ul incorporat e foarte util. Despre cum arată, ce poate și ce e livrat în pachet puteți vedea mai multe din clipul de alături. Despre portabilitate numai de bine pentru că bateria ține până la 10 ore, iar greutatea e de 400 grame, cu aproximație.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu