Myria Connect S747G, tabletă cu 8GB

O nouă tabletă vândută sub brandul Myria e Myria Connect S747G, iar principalele lucuri care te-ar face să o cumperi ar fi ecranul mare de 7 inci și disponibilitatea sistemului de operare Android 4.2. Memoria internă nu e nici rea deoarece are 8GB așa încât să poți stoca multe imagini și jocuri pe ea.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri. Acest lucru e datorat în mare parte procesorului dual core model AllWinner A20 și memorie RAM de 1GB. Mai mult, aparatul are suport 3G așa încât să ai internet peste tot.

Tableta
Tableta


Caracteristicile care te-ar interesa la modelul acesta ar fi că are suport 3G (cartelă SIM normală), memorie RAM multă și procesor rapid. Procesorul AllWinner A20 și cipul grafic Mali 400 sunt două dintre cele mai bune componente de pe piață și normal că le găsiți și în acest dispozitiv. Ecranul e unul cu rezoluție 1024×600 pixeli, iar eu zic că nici nu ai nevoie de mai mult având în vedere că are 7 inci.
Pe partea de soft are Android și chiar dacă nu-i vorba despre versiunea 4.4 tot e bun.

Lucrurile care eu le apreciez la acest model sunt portabilitatea (bateria ține circa 5 ore), performanța și extensibilitatea (sistemul de operare suportă aplicații și jocuri pe care le poți descărca din Android Market).
Din păcate ecranul nu are o rezoluție mai mare, iar procesorul nu e unul quad core.

În rest, pot spune despre acest dispozitiv că e unul foarte util și disponibil la un preț corect. O să vezi că e mult mai ușor de intrat pe net decât de pe un laptop deoarece tableta e tot timpul pornită. Și, mai tare de atât e faptul că dacă instalezi Chrome pe post de browser atunci acesta o să suporte comenzi vocale. Normal că și alte browsere suportă așa ceva, dar mie Chrome îmi place mai mult. Din păcate comenzile vocale trebuie să fie doar în engleză.

Lasă un comentariu