Myria Club 9 DBX-K916, tabletă ieftină de 9 inci

Tableta Myria Club 9 DBX-K916 e una dintre puținele modele de 9 inci din acest buget și care cu siguranță o veți aprecia pentru ecran (în special că e mare). Ecranul său nu e foarte detaliat deoarece are o rezoluție mică dar o imagine mare e utilă pentru cei ce vor să o folosească pentru a viziona filme sau pentru a naviga pe web. E bine ca ecranul să fie măcar HD dar la un așa preț mi se pare și așa acceptabilă. Sunt destul de multe alternative ieftine care pot fi luate în considerare, dar nu toate sunt de 9 inci. Tabletele mari sunt ceva mai scumpe și poate că prețul lor vă depășește cu mult bugetul.

E bine să alegeți ceva ieftin deoarece îl puteți schimba mai des (în fiecare an apare ceva total diferit și tehnologiile se ieftinesc). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Ecranul de 9 inci e unul simplu cu touch și imaginea e una de 800 cu 480 pixeli. La unele tablete rezoluția e mai bună și nu mai e să dați zoom la fiecare pagină deoarece conținutul e mai detaliat. Procesorul de 1.2GHz e performant și nu e nevoie de altul cât timp are 2 nuclee. Sistemul de operare Android nu necesită multe resurse hardware. E și fluent deoarece e la versiunea 4.2 Jelly Bean și nu cred că veți primi alte upgrade-uri software. în general, tabletele ieftine nu primesc upgrade-uri ci e mai bine să alegeți direct o tabletă mai nouă.

Are 512 MB RAM, o memorie de 8GB, Mali 400 MP2, difuzoare, 2 camere foto, funcție ebook, suport media decent, WiFi, bluetooth și 3G prin modem USB (se poate utiliza acel cablu OTG din pachet).

Plusuri: baterie mare, ecran generos, cablu OTG inclus, design plăcut, preț atractiv, bluetooth și suportă carduri de memorie mari.
Minusuri: ecranul nu e HD.

Myria Club 9 DBX-K916 e un gadget care ar putea înlocui un PC sau laptop deoarece sistemul de operare suportă multe formate, tableta e portabilă și se conectează rapid la internet. NU oferă cele mai bune caracteristici tehnice și e normal să fie așa dar se mișcă destul de bine.

Lasă un comentariu