Mustek PowerMust 848 800VA

Dacă sunteţi în căutarea unui dispozitiv care să vă menţină PC-ul pornit atunci când se ia curentul să să vi-l protejeze împotriva fluctuaţiilor de curent, un astfel de ups Mustek PowerMust 848 800VA v-ar putea fi de folos deoarece vine su software de management. Spre deosebire de un ups fără management, acesta vine cu conexiune USB şi software pentru monitorizarea bateriei dar şi alte operaţii utile pentru a controla sistemul. Deci nu e cu mult mai diferit faţă de unul simplu iar dacă nu doriţi un dispozitiv care să furnizeze şi energie pentru PC, atunci ar trebui să optaţi pentru un prelungitor cu protecţie. O alternativă la acesta ar putea fi modelul PowerMust 848 LCD. Acest 848 800VA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
De sus

Specificații tehnice

Pe partea de output are o capacitate de 480W/900VA şi o frecvenţă de 50/60 Hz. Deci dacă aveţi o sursă modestă e numai bun, însă dacă are o sursă mare (de gaming) vă recomand un model mai performant deoarece consumul ei e mai mare. Dar puterea acestui UPS poate să fie satisfăcătoare chiar şi pentru un desktop cu consum mare deoarece consum desktopului variază în funcţie de ceea ce faceţi pe el.

Pe partea de input PowerMust 848 800VA are un voltaj nominal de 220/230/240 V şi o frecvenţă de 50/60 Hz. Are o baterie destul de bună şi spun asta pentru că e de 12V/9Ah. Aceasta se încarcă în circa 4 ore la 90% şi funcţionează circa 23 de minute (la un consum al PC-ului de circa 100 W).

Având în vedere că e un model cu management (cu conectare USB) are următoarele funcţii: alarmă sonoră, mod baterie (la fiecare 10 secunde), baterie slabă (la fiecare secundă), schimbarea bateriei (la fiecare 2 secunde), supraîncărcare (vă atenţionează de 2 ori la fiecare secundă) şi Eroare (sunet încontinuu). Are cabluri de protecţie a datelor de tip RJ11. Având în vedere că-l veţi ţine în locuinţă şi nu afară, nu veţi avea probleme cu el. Spun asta deoarece poate funcţiona la temperaturi doar peste 0 grade şi al umiditate de 0-95%. Nu e  foarte greu pentru a fi mutat de o singură persoană (6.6 kilograme).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: destul de bun pentru un desktop obişnuit, îşi face bine treaba, autonomie satisfăcătoare, puteţi conecta fără probleme atât unitate cât şi monitorul (dar şi pentru un periferic cum ar fi imprimanta).

Minusuri: nu prea am ce să-i reproşez având în vedere preţul atractiv.

Concluzie

Acest UPS cu management PowerMust 848 800VA e oferit de un producător foarte bun şi experimentat în domeniul UPSurilor, motiv pentru care veţi primi un dispozitiv calitativ la acei bani.

Te-ar mai putea interesa