MSI X460DX-226NL

Dacă vă plac jocurile și căutați un laptop portabil, recomandarea mea ar un laptop MSI X460DX-226NL deoarece are un ecran de 14 inci, placă video de 128 de biți și procesor Intel Core i5. Îl recomand și pentru că vine cu sistem de operare preinstalat, astfel nu mai trebuie să vă bateți capul cu instalările (drivere) și aveți și software licențiat (în caz că-l folosiți la locul de muncă). Fiind un laptop de gaming, are și capabilități office (aplicații) dar și multimedia (filme, muzică și internet). După cum se poate vedea în poze dar și în clipul de prezentare, e vorba de un laptop cu aspect premium în combinație de culori negru cu argintiu și are o tastatură aerisită ergonomică. Acesta vine ca alternativă mai nou la modelul X460DX-033NL. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Procesorul acestui laptop e unul Core i5 model 2430M care e foarte bun în jocuri și e mai recomandat decât un Core i3. Acesta are un cache de 3MB, o placă video integrată cu suport HD și o frecvență de 2.4 GHz. Acea placă video e Intel HD Graphics 3000 și care e puțin mai performantă decât predecesoarea însă pentru jocuri, cea dedicată e mai recomandată – NVIDIA GeForce GT 540M. GT 540 are o memorie de 1 GB și un BUS de 128 de biți. Deci puteți rula cam toate jocurile apărute la detalii medii și maxime cu câteva excepții.

Ecranul acestuia e unul de 14 inci LCD LED și care e bun pentru vizionarea filmelor la calitate 720p datorită rezoluției corespunzătoare. Acest display vine și cu protecție glare care e bună atunci când vă aflați în spații luminoase. Capacitatea memoriei RAM de 4GB la o frecvență de 1066MHz ș poate fi upgradată la cel mult 8GB. Are un hard disk spațios (640 GB) de tip SATA II la 5400RPM.

La capitolul dotări acest MSI X460DX-226NL vine cu  difuzoare stereo cu tehnologie audio THX TruStudio Pro, card reader, DVD, cameră web performantă, HDMI, un USB 2.0, două USBuri 3.0, ieșire audio, LAN, VGA, bluetooth și WLAN.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: calitate audio superioară, bluetooth, USB 3.0 (compatibil 2.0), portabil, carcasă robustă, Windows 7, autonomie foarte bună (peste 6 ore ca și modelele similare) dar și altele.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest MSI X460DX-226NL e un model reușit atât din punct de vedere al configurației cât și al designului. Prețul e oarecum discutabil deoarece autonomia e chiar peste medie și e utilă pentru cei care călătoresc. Jos puteți vedea cam cum arată:

Te-ar mai putea interesa