Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

MSI X460DX-033NL

Acest laptop MSI X460DX-033NL e un model nou care vine cu o diagonală de 14 inci și o configurație excepțională pentru cei pasionați de jocuri. O alternativă mai mult Office cu procesor ceva mai puternic e MSI X460-032NL. După cum știți tendința pentru modelele de dimensiuni mici e aceea de a oferii o autonomie cât mai mare, cel mai bun exempluar fi netbookuriel. De exemplu bateria de 6 celule de pe acesta oferă cel mult opt ore de funcționare. Spre deosebire de predecesoarele, acest X460DX-033NL are un design mai solid și aici mă refer la cap și la zona de sprijin a palmelor care au o suprafață puțin texturată. În rest vedem aceeași tastatură aerisită și touchpad. Acest model numit X460DX are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

Capac

Specificații tehnice

Are un procesor Core i5 model 2410M care are tehnologie 32 nm, o frecvență de 2.3 GHz și un cache de 3 MB. Ecranul e unul Glare de tip LCD LED care are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și o diagonală de 14 inci. Capacitatea memoriei RAM e de 4 giga la o frecvență de 1066 MHz și poate fi mărită până la 8 giga. Spațiul de stocare al hardului SATA de 5400 RPM e de 640 de giga.

Plac video dedicată nVIDIA GeForce GT 540M are o memorie video de 1 giga și e un model pe 128 de biți destul de performant. Acest GT 540M e una dintre cele mai bune din clasa 2, clasa 1 e rezervată doar modelelor pe 192 de biți. Cea integrată HD 3000 de la Intel e numai bună pentru filme și cât nu vă jucați, oferind o autonomie foarte bună. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații are unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web de 1.3 MP, cititor de carduri, tehnologie THX TruStudio Pro, două USB-uri 3.0, un USB 2.0, port VGA, port HDMI, RJ-45, ieșire audio, microfon, bluetooth și Wi-Fi. Vine cu Windows 7 pe 64 de biți.

Păreri pro și contra achiziției

Este un laptop compact, performant, ușor (2 kilograme) și solid. Din păcate datorită dimensiunilor nu vine cu tastatură numerică. Ca un minus ar fi prețul cam mare pentru un laptop, dar autonomia de până la 7-8 ore spune totul.

Concluzie

Acest MSI X460DX-033NL e un model pentru jocuri, filme HD și Full HD, muzică și aplicații Office. Este ideal pentru a fi luat pe oriunde deoarece e mic și ușor și poate fi ușor confundat cu o mapă datorită dimensiunilor sale.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Alexa

    Am citit undeva ca un baiat a obtinut o autonomie de 5 ore la acest laptop dar nu prea cred ca bateria sa tina mai mult de 3 ore deoarece laptopul e unul de gaming.
    Nu ai scris nimic despre design si butoane si eu as adauga faptul ca designul e asemanator cu cel al laptopurilor de la Asus.

Lasă un comentariu