MSI X370-214NL

Acest laptop MSI X370-214NL face parte din segmentul ultra-portabil (13 inci și 1.4 kilograme) și e un model compact. Poate fi un laptop pentru redarea conținutului media datorită procesorului AMD APU și a memoriei RAM de 4 giga. Cea mai importantă caracteristică a acestui  X370 e bateria de 8 celule care oferă o autonomie foarte bună (10 ore maxim, deci cu 3 ore peste medie). E o autonomie care nu o găsim doar la unele netbookuri dar și acelea sunt foarte rare. Design-ul seamănă mult cu cel al modelelor anterioare X360-015EU și X350-490XEU. Doar că acest X370-214NL e mai bun în special datorită acumulatorului foarte mare. Acesta vă poate scuti de bani în special dacă doriți software licențiat pe el, având Windows 7 instalat și anume versiunea pe 64 de biți. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul Dual Core din seria E APU și anume e unul E-450 de 1.6 GHz. Acesta vine cu placă video integrată în procesor pentru a oferi performanțe bune spre deosebire de cele Intel. Acest lucru se poate vedea cel mai bine în jocuri și filme 1080p. Are un ecran de 13.4 inci la o rezoluție HD+ și vine cu protecție anti-glare. Contrastul acestuia e destul de bun datorită tehnologie LED dar unghiurile de vizibilitatea nu sunt prea grozave. Are o capacitate a memoriei RAM de 4 giga la 1066 MHz și poate fi extinsă la 8 giga. HDDul e unul SATA de 500 GB și e destul de bun pentru utilizare office iar dacă vreți mai mult, alegeți un SSD iar pe acesta în folosiți ca unul extern cu ajutorul unui rack.

Placa video integrată e HD 6310 și  care nu are memorie video proprie motiv pentru care va lua din cea RAM. Pe partea de multimedia acest X370-214NL vine cu două difuzoare de 2 W cu SRS Premium Sound, card reader și cameră web. La capitolele porturi și comunicații MSI X370-214NL vine cu LAN, WLAN, microfon, două USBuri, ieșire audio, HDMI și VGA. Există variante cu acumulator de 4 celule care oferă doar 5 ore de funcționare,însă acesta oferă o autonomie dublă pentru un acumulator de 8 celule. Jos puteți vedea performanțele procesorului APU E-450 de la AMD:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie maximă de 10 ore în mod Office (la acumulatorul de 8 celule), e ușor (1.4 kilograme), Windows 7 pe 64 de biți, arată bine și un preț acceptabil.

Minusuri: touchpad mic.

Concluzie

Acest MSI X370-214NL e n gadget subțire, performant pentru a juca ceva jocuri dar și pentru vizionarea de filme la calități superioare HD sau Full HD pe el sau pe un monitor/TV conectat la HDMI . Acesta vine cu tehnologii care le găsiți și la laptopurile Asus, iar dacă nu mă credeți puteți vedea în clipul de mai jos:

Te-ar mai putea interesa