MSI X360-015EU

Un nou laptop ultra portabil e acest laptop MSI X360-015EU care vine cu procesor i5-520um, 4 GB RAM, hard de 500 de giga, placă video integrată cu suport HD și Windows 7 Home Premium. În mod normal garanția acestui laptop e de 2 ani și vine cu geantă. o alternativă la acesta ar fi MSI X350-490XEU care arată similar, dar e ieftin și nu chiar așa de performant. Iar dacă doriţi un gadget de dimensiuni mai mici atunci optaţi pentru MSI Wind U135 DX-1857EU. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și e un preț corect pentru performanțe foarte bune și autonomie impresionantă.

Poze

Din lateral
Deschis

Specificaţii tehnice

MSI X360-015EU e un laptop cu cea mai nouă generație mobilă de procesoare i5. Cipul plăcii de bază e Intel HM55 și e unul dintre cele mai noi. Are o plăcuță de 4 giga RAM și cred că e suficientă din moment ce acesta laptop va fi achziționat datorită portabilității. Hardul e unul de 500 de giga de tip Seriale ATA și are 5400 rotații e minut. Ecranul e de 13,4 inci și are o rezoluție HD de 1366 pe 768 pixeli. Iluminarea e LED backlight și va asigura o autonomie destul de mare.

Din clipul de mai sus puteți vedea că jocurile merg destul de bine, dar sunt sigur că nu jocurile sunt destinația acestui portabil. Pe partea de multimedia are cameră web de 1,3 megapixeli, card reader și difuzoare stereo, iar la conectivitate are rețea cu fir și fără fir, dar și bluetooth. La partea de porturi mai are eSATA/USB, VGA și HDMI. Nu are tastatură numerică, dar are o baterie cu 8 celule care asigură o autonomie de undeva la 9 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține undeva până la 9 ore, are o multitudine de porturi, are procesor de ultimă generați, 4 giga de RAM, un hard încăpător și vine la pachet cu o geantă.
Contra: nu există minusuri…

Cel mai bun preț e de undeva de la 2199 lei. O alternativă de la MSI ar fi MSI X350 care e un model similar, dar cu performanțe mai slabe și un preț redus.

Concluzie

Un laptop MSI X360-015EU nu știu dacă ar putea fi considerat portabilul momentului datorită autonomiei extreme, dar cu siguranță își merită banii și ar trebui să fie pe lista de cumpărături dacă doriți un laptop light din punct de vedere al greutății și consumului de baterie. Așa arată:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „MSI X360-015EU”

  1. Arata foarte bine si faptul ca bateria tine peste 8 ore cu setarile la minim m-a impresionat si cred ca am sa il cumpar saptamana asta.
    L-am analizat cu modelul 50 si performanta mi se pare mult superioara chiar daca pretul e si el dublu.

Comentariile sunt închise.