Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

MSI WindPad Enjoy 7

Unii au avut ocazia să meargă la Taipei la Computex 2011. La acest salon au fost prezentate mai multe tablete printre care și tableta MSI WindPad Enjoy 7 care va fi una care va costa undeva la 200 dolari. Va costa așa de puțin deoarece este o tabletă pentru tot omul și nu are procesor dual core sau chestii care le găsești la tabletele premium – 3G, memorie internă de 32 de giga etc.

Tableta MSI WindPad Enjoy 7 se laudă cu un procesor single core de 1 giga, 512 mega de RAM, hard de 4 giga, sistem de operare Android 2.3 și un ecran de 7 inci.
Greutatea acestei tablete este undeva la 300-400 de grame și despre aspect pot spune că este unul foarte reușit.

Ce vedeți în clipul de mai jos este un prototip sau o variantă de prezentare, dar sper să arate asemănător și versiunea comercială și un alt lucru care îl sper e să aibă Android 3.1.

Dacă e să vrbim de alternative atunci trebuie să știți că MSI vine și cu WindPad Enjoy 10 care va fi cu un ecran de 10 inci și cu ceva mai multe dotări.

Mie nu mi-au plăcut tabletele de 5 sau 7 inci, dar tableta MSI WindPad Enjoy 7 este una pe gustul meu datorită prețului accesibil, specificațiilor tehnice și designului reușit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu