MSI Wind U135 DX-1857EU

Acest netbook MSI Wind U135 DX-1857EU cu procesor Intel Atom N455 este un model care merită cumpărat. Alternative mult mai performante sunt MSI X360-015EU și MSI U270, ambele sunt laptopuri. Preţul acestuia e mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Este cel mai nou mini laptop oferit de compania MSI şi pot spune că este cel mai reuşit model, deoarece are configuraţie foarte bună pentru un astfel de preţ ce să mai zic de design… negru lucios la interior şi la exterior.

Tastatura este şi ea foarte reuşită, de tip wide adică ajunge până la margini iar tastele sunt puţin depărtate. Aş fi vrut să mai recomand un model de la MSI, dar din păcate acesta este singurul model de la acestă companie americană. L-aş alege pe acesta în locul unui Asus fără nici o ezitare.

Poze

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

Are procesor Intel Atom model N455 la o frecvenţă de 1,6GHz,  cu tehnologie 45 nm şi cache de 512 KB. Ecranul LCD cu tehnologie LED are o diagonală de 10 inci la o rezoluţie de 1024 cu 600 pixeli.

Memoria RAM de tip DDR3 este de 1 giga şi poate fi mărită la 2 giga prin înlocuirea plăcuţei instalate deja. Hard disk-ul de tip SATA 2 are o capacitate de 160 de giga la 5400 de rotaţii pe minut şi este  unul foarte silenţios şi nu se încălzeşte.

Placa video integrată este cunoscuta Intel GMA 3150 care redă fără problemă filmele HD sau de 720p. La capitolele multimedia, porturi şi conectivitate are difuzoare stereo, cameră web de 0,3 MP, cititor de carduri, microfon incorporat, reţea RJ-45, intrare audio, 3 USB-uri, port VGA pentru un monitor extern, Wi-Fi

Bateria are o autonomie destul de bună peste 6 ore de funcţionare, şi vine cu sistem de operare Windows 7 Starter.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: design negru lucios, preţ mic, performant, autonomie ridicată, material foarte bun ş.a.m.d. Un alt plus pe care nu l-am menţionat printre cele de mai sus ar putea fi şi portul VGA, dar acesta îl putem găsi mai pe toate mini laptopurile de astăzi.

Ca minusuri: nu are bluetooth şi există o singură variantă, mai sunt alte cinci variante în alte culori şi specificaţii.

Concluzie

Acest netbook MSI Wind U135 DX-1857EU este unul dintre cele mai ieftine mini laptopuri care vine cu sistem de operare Windows 7 cadou. De ieftinit, se va mai ieftini deoarece a apărut recent şi va fi la ofertă poate peste câteva zile.

Te-ar mai putea interesa